αρχείο
αρχείο

Η τρομοκρατική οργάνωση EIIL (Daesh) πυρπόλησε το Πανεπιστήμιο της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ. »Οι τρομοκράτες της Daesh πυρπόλησαν τις σχολές Οδοντιατρικής, Φιλολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Μοσούλης, και άρπαξαν αντικείμενα από το εσωτερικό των κτιρίων», ανακοίνωσε ο λιβανέζικος τηλεοπτικός σταθμός Al-Mayadeen τη Δευτέρα.

Η επίθεση συμπίπτει με με μαζικές επιχειρήσεις του στρατού εναντίον των τρομοκρατών για την απελευθέρωση της πόλης που είναι το κύριο προπύργιο της Daesh.La Universidad de Mosul, capital de la provincia de Nínive, en el norte de Irak.

Σύμφωνα με το Al-Mayadeen τα ιρακινά στρατεύματα απελευθέρωσαν δύο περιοχές στο βόρειο τμήμα της πόλης και έχουν αρχίσει προσπάθεις για ν΄ ανακτήσουν τον έλεγχο της περιοχής του Al-Mazari.
« Οι τρομοκράτες της Daesh πυρπόλησαν τις σχολές Οδοντιατρικής, Φιλολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Μοσούλης, και άρπαξαν αντικείμενα από το εσωτερικό των κτιρίων», ανακοίνωσε ο λιβανέζικος τηλεοπτικός σταθμός Al-Mayadeen τη Δευτέρα.

Η επίθεση συμπίπτει με με μαζικές επιχειρήσεις του στρατού εναντίον των τρομοκρατών για την απελευθέρωση της πόλης που είναι το κύριο προπύργιο της Daesh.

Σύμφωνα με το Al-Mayadeen τα ιρακινά στρατεύματα απελευθέρωσαν δύο περιοχές στο βόρειο τμήμα της πόλης και έχουν αρχίσει προσπάθεις για να ανακτήσουν τον έλεγχο της περιοχής του Al-Mazari.
dimpenews.com