Ο Nicolas Maduro: έκανε κάλεσμα ειρήνης κι επαγρύπνησης για τυχόν πραξικόπημα……

Nicolás Maduro llamó a estar atentos a los intentos de golpe por sectores de la derecha

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolas Maduro έκανε έκκληση ειρήνης και μη καταφυγής στη βία. Κάλεσε το λαό να είναι σ΄επαγρύπνηση για απόπειρα πραξικοπήματος από την πλευρά της δεξιάς.

Ο  Nicolas Maduro εξόρκισε το λαό της χώρας σου να μην πέσει σε παγίδες πάσης φύσεως. Κάλεσε την Τρίτη όλους τους πολίτες της χώρας σε συνύπαρξη,ειρήνη και να μην  απαντήσουν σε προκλήσεις βίας  της δεξιάς που αναζητεί εμφύλιο στη Βενεζουέλα.

Κατάτη διάρκεια της εγκατάστασης του Comando Antigolpe ο πρόεδρος άσκησε κριτική στην απόφαση που υιοθετήθηκε από το Κοινοβούλιο κατά της κυβέρνησης πρόταση μομφής που ψηφίστηκε  όπως και κατά της δράσης της κοινοβουλευτικής δεξιάς και κάλεσε το λαό να επιδείξει ωριμότητα και να μην απαντήσει σε προβοκάτσιες  αλλά να επικεντρωθεί στην παραγωγική εργασία του.

Ο πρόεδρος  Nicolas Maduro, υπενθύνισε τις κοινωνικές κατακτήσεις της Μπολιβαριανής Επανάστασης και προειδοποίησε το προεδρείο του κοινοβουλίου ότι θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη αν ασυνεχίσει τα υπονομευτικά του σχέδια.

“Οι παραβιάσεις του Συντάγματος δεν θα μείνουν ατιμώρητες »,προειδοποίησε και κάλεσε το λαό με τα λόγια  “εμείς επιλέγουμε την ειρήνη και το δίκιο της μη βίας “..telesur 9.1.17

dimpenews.com