Ο στρατός είναι στο σημείο να ξανανοίξει τον δρόμο στη Deir Ezzor.Δεκάδες τρομοκράτες νεκροί 3 υψηλόβαθμοι.

16265256_1492589350773151_5427592711539397212_n

Στη  Deir ez-Zor, ο συριακός στρατός είναι στο σημείο ν΄άρει τον αποκλεισμό που επιβλήθηκε από την  Daech στην αεροπορική βάση. Η τρομοκρατική οργάνωση δεν σταματάει να εξαπολύει επιθέσεις με καμικάζι και παγιδευμένα οχήματα.Αυτές  οι επιθέσεις απωθήθηκαν η μια μετά την άλλη.

Ενισχύσεις που ήρθαν από τη Δαμασκό και το Qamishli αναπτύχθηκαν  γύρω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο . Οι συριακές δυνάμεις με τη συνεργασία των Μονάδων Εθνικής Άμυνας έχουν προελάσει στη ζώνη του κοιμητηρίου και ανακατέλαβαν στρατηγικά υψώματα στην περιοχή.

Έκτοτε ο στρατός είναι στην προνομιούχα θέση να ξανανοίξει τον δρόμο του στρατιωτικού αεροδρομίου που οδηγεί ως την επαρχιακή πόλη. Η άφιξη των ενισχύσεων  θα εδραιώσει ακόμη περισσότερο τις συριακές δυνάμεις.parstoday 24.1.17

Η αεροπορία με επιτυχείς επιδρομές έπληξε θέσεις της Daech  σε όρος Thardah ,εργατικές κατοικίες ,περίχωρα αεροδρομίου και ταξιαρχίας  137.Δεκάδες τρομοκράτες σκοτώθηκαν μεταξύ των οποίων και 3 υψηλόβαθμοι οι  Abu Bakr και Mohamed Rabbah και Abu Hashim .Καταστράφηκαν επανδρωμένα οχήματα.

Η Daech το τελευταίο 24 ωρο άλλαξε την ασύρματη ραδιοσυχνότητα  που είχε για 2 συνεχόμενα χρόνιαλόγω των σημαντικών απωλειών που είχε από την αεροπορία και για να μην διαρέει η πληροφορία γι ατο θάνατο δεκα΄δων τρομοκρατών και για την καταστροφή οχημάτων,εξοπλισμού,και κέντρων της.

Μεταξύ των νεκρών της συγκαταλέγονται και επιφανείς τζιχαντιστές όπως οι :

1- Abou Walid παλαιστίνιος
2- Ibrahim Khalil
3- Mohamed Khalid
4- Abdallah Mohamed
5-Mohamed Rabbah υπεύθυνος της στρατιωτικής διεύθυνσης
6-Abu Bakr ο αρχηγός της οργάνωσης
7-Abu Hashim
8-αφγανός..
dimpenews.com