Συγκεχυμένες οι πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη.Η τουρκική αστυνομία κατάφερε να απελευθερώσει τους ομήρους που κρατούσε υπό καθεστώς ομηρίας ένοπλος αστυνομικός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διαπραγματεύεται με τον δράστη την παράδοσή του αναφέρει το Τurkyepost.

Nωρίτερα ένας ένοπλος κρατούσε ομήρους πολλά μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο Cerrahpasa στην Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με τα τουρκικά μίντια.

Ο επιτιθέμενος ήταν ένας ασθενής του ψυχιατρικού τομέα στο νοσοκομείο.

Η  Hurriyet αρχικά ανέφερε ότι ένας αριθμός μελών του προσωπικού στο εσωτερικό του νοσοκομείου ήταν όμηροι. Αλλά σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου του ιδρύματος αυτοί τώρα είναι ασφαλείς.Οι αστυνομικοί είχαν αποπειραθεί να διαπραγματευθούν με τον δράστη. «Ο ασθενής είναι ένας αστυνομικός. Έχει ένα όπλο. Δεν υπάρχουν όμηροι, » διαβεβαιώνει ο  Zekayi Kutlubay, ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου  όπως λέει η Hurriyet.

Ήταν αστυνομικός που σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες κλείστηκε σ΄ενα δωμάτιο κι απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή του και όχι να προκαλέσει κακό σε άλλους.

dimpenews.com