Μια επίθεση με τσεκούρι έγινε σε σταθμό του Düsseldorf. πολλοί τραυματίες ο πρώτος απολογισμός Ο δράστης επιτέθηκε στο πλήθος.

Το Spiegel μεταφέρει ότι πολλά άτομα αιμόφυρτα κοίτονται στο έδαφος μετά την επίθεση κατά επιβατών τρένου. Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη. Άλλος ύποπτος τράπηκε σε φυγή.

Η ταυτότητα του δράστη δεν έχει κοινοποιηθεί. Σταμάτησε η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό σταθμό. Ο σταθμός έκλεισε η κατάσταση φαίνεται άσχημη λένε αυτόπτες.
Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες ο δράστης βγήκε από το métro πριν επιτεθεί στα άτομα στο σταθμό. Ελικόπτερα περιπολούν.rt

Το AFP μεταφέρει ότι πολλοί επιτιθέμεοι με τσεκούρια τραυμάτισαν τουλάχιστον 5 άτομα σύμφωνα με τοπική αστυνομική πηγή.

 © Twitter

2 ύποπτοι συνελήφθηκαν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας που δεν αποκλείει άλλοι ύποπτοι να τράπηκαν σε φυγή.

Ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πόσοι ακριβώς ήταν οι επιτιθέμενοι ανώ διευκρίνισε ότι τα θύματα είναι εκτός κινδύνου.Δεν αναφέρθηκε στην ταυτότητα και στα κίνητρα των δραστών.Σημαντική αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε γύρω από το σταθμό.

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι περί τους 10.000 είναι οι ριζοσπαστικοποιημένοι ισλαμιστές στη χώρα εκ των οποίων οι  1.600 θεωρούνται ύποπτοι ότι δύνανται να περάσουν στη βία.(AFP)

UPDATE Ένας 36χρονος ο Fatmir H. που κατάγεται από το Κοσσυφοπέδιο επιτέθηκε με τσεκούρι στο κεντρικό σταθμό στο Düsseldorf.

 dimpenews.com