O Killian B.17χρονος που συνελήφθηκε την Πέμπτη δημοσίευσε
αυτούς του τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολυάριθμες εικόνες που εγκωμίαζαν τις σκηνές αιματηρών επιθέσεων  κατά πλήθους όπως αυτή στη  Columbine το 1999. Επίσης έχει πολλές αναφορές σε κόσμους  σκανδιναβικούς και σατανιστικούς. Ο πατέρας του είναι δημοτικός σύμβουλος που εκλέχθηκε με το Front National της Λεπέν και τώρα είναι υποστηριχτής του Φιγιόν.Le suspect dans la vidéo postée sur Facebook./ Capture Facebook

Μια πρώτη εξέταση των λογαριασμών του σε Facebook και Twitter με την ταυτότητα χρήστη του 17χρονου  K. B.που συνελήφθηκε στη Grasse (Alpes-Maritimes) αποκαλύπτει μια εικονογραφία που εμπνευσμένη άλλοτε από τη σατανιστική εικονογραφία και άλλοτε από τη μυθολολογία  σκανδιναβική. Το Twitter του για π.χ  κάνει αναφορά σ΄ένα τέλος του προφητικού κόσμου όσο και σ΄ένα από τους 2 λύκους αυτού του σύμπαντος. Πολλές εικόνες δημοσιευμένες αυτούς τους τελευταίους μήνες δείχνουν ένοπλους σκελετούς , έναν άνδρα μ΄αλυσοπρίονο, κεφάλια λύκων , νεκρούς, δέρματα με αιμάτινα χαρακτικά σκαριφήματα.

Στο facebook του μεταξύ άλλων εντοπίστηκε ένα βίντεο του όπου φέρει μια αντισφυξιογόνα μάσκα και μια σατανική μάσκα κλόουν .έχει στρέψει ένα πιστόλι προς το θεατή.

Toν Ιούλη του  2016, δημοσιοποίησε στο Facebook του εικόνες από τους 2 ενόπλους στο λύκειο Columbine το1999 στις ΗΠΑ τον Dylan Klebold και Eric Harris σε πλήρη δράση.

Στο λογαριασμό του στο Youtube φιγουράρει η φράση: «Αυτός που θα σημαδέψει την ιστορία με το αίμα σας.» Μόνο 2 vidéos έχει αναρτήσει στην playlist, που συνδέονται με το μακελειό στη Columbine.Στην playlist του που καλείται  « Colombine », τα 2 βίντεο είναι ένα μουσικό κομμάτι vidéos  « The anatomy of a school shooting »  aκαι το φιλμ « Zero Day », του 2003, που είναι εμπνευσμένο από το μακελειό στο Columbine όπου υπήρχαν 15 νεκροί και 24 τραυματίες.Στην περιγραφή του στο προφίλ γράφει ότι εγώ είμαι ο νεός άνθρωπος που που μελέτησε την  « επίθεση στο Colombine ».

Στο λογαριασμό του στο Twitter που τον άνοιξε τον Ιούλη του 2016 δημοσίευσε μόνο 4  tweets, με ημερομηνία  15 Ιούλη, την επομένη της επίθεσης της τρομοκρατικής στη Νίκαια. Κυρίως retweeté ένα  vidéo ερασιτεχνικό από τη θανατηφόρα κούρσα του φορτηγού του  Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νεαρός είναι γιος ενός δημοτικού συμβούλου της  Grasse, που εκλέχθηκε με την ετικέτα του Front National στις εκλογές του 2014, αλλά έκτοτε προστέθηκε στην ομάδα του δημάρχου  Jérôme Viaud (Les Républicains). Ο πατέρας του είναι επίσης συντονιστής για την περιοχή  Provence-Alpes-Côte d’Azur της Rassemblement pour la France (RPF), ενός μικρού κόμματος υπέρ της εθνικής κυριάρχίας. Αυτός πρόσφατα υποστήριξε την υποψηφιότητα του François Fillon..liberation, lci.16.3.17

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών 8 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση στις 13h στο Λύκειο Tocqueville, στην Grasse (Alpes-Maritimes) εκ των οποίων ο διευθυντής του Λυκείου.figaro

o δραστης…..

Συνελήφθηκε  ο 17χρονος μαθητής της Α Λυκείου Tocqueville που με αυτόματο,πιστόλι και χειροβομβίδες εισέβαλε στο κτίριο και επιτέθηκε…..

Επίσης δέμα  παγιδευμένο εκρήχθηκε στο FMI ΔΝΤ στο Παρίσι και τραυματίστηκε ένα άτομο. Αυτά τα γεγονότα « δικαιολογούν το γεγονός ότι το καθεστώς έκτακτης ανάγκης πουέχει κηρύξει  » θα διαρκέσει  « ως τις 15 Ιουλίου » είπε ο François Hollande.

Η Τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο FB του ο Killian Barbey, και άλλες από το λογαρισμό του…

dimpenews.com