Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεκάδες ρωσικές επιδρομές sukhoi και ελικοπτέρων κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Αποτέλεσμα εικόνας για sukhoi raid
αρχείο

Για πρώτη φορά εδώ και καιρό η ρωσική αεροπορία βομβαρδίζει σήεμρα θέσεις των τρομοκρατών πολύ κοντά στα τουρκικά σύνορα. Δεκάδες αεροπορικές επιδρομές με sukhoi και επιθετικά ελικόπτερα συνεχίζονταν ως τώρα στην επαρχία της Λαττάκεια και στην περιοχή της πόλης Jisr al-Shughur της γειτονικής επαρχίας του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή προηγήθηκε σήμερα επίθεση με πολλούς πυραύλους GRAND κατά της ρωσικής αεροπορικής βάσης Hmeimim και προκλήθηκε έκρηξη στον αέρα με ρωσικό πύραυλο  κοντά στη  Salma που οι τρομοκράτες και τα μέσα που τους υποστηρίζουν τη διατυμπάνισαν ανυπόστατα ως κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου.

Οι λογαριασμοί των τρομοκρατών ανακοίνωσαν σήμερα το μεσημέρι την έναρξη  μιας μάχης στην επαρχία της Λατάκειας με το όνομα (Καταιγίδα-ες) ..
Η ημερομηνία έναρξης αρχικά αυτής της επιχείρησης ήταν πριν από τρεις ημέρες .. Αλλά οι αεροπορικές επιδρομές ανάγκασαν τον εχθρό ν΄ αναβάλει την ημερομηνία της μάχης ..
Σήμερα κατά τις αεροπορικές επιδρομές μεταξύ άλλων σκοτώθηκαν 7 μέλη του ισλαμικού κόμματος του Τουρκεστάν.

Συνολικά η .. ύπαιθρος της Λατάκειας εντελώς ήσυχη αυτή τη στιγμή .. με εξαίρεση τις εξόδους πολεμικών αεροσκαφών που συνεχίζονται.
Η ύπαιθρος της  Λατάκκεια αποτελεί κόκκινη γραμμή στην οποία ο εχθρός έλαβε πολλές ήττες.Αυτά αναφέρει ο ανταποκριτής Ειάντ Χοσέιν.

dimpenews.com

One thought on “Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεκάδες ρωσικές επιδρομές sukhoi και ελικοπτέρων κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Comments are closed.