Αποτέλεσμα εικόνας για Trump contre Assad

O Donald Trump την Τρίτη 12 Απρίλη στο Fox News, ερωτώμενος για τη διεθνή πολιτική  αποκάλεσε  »άρρωστο » τον ηγέτη της Β Κορέας τον Kim Jong-un.

Τον δε σύριο πρόεδρο τον Bachar Al-Assad ο  Trump τον χαρακτήρισε  «ζώο». »Γιατί αν η Ρωσία δεν αναμυγνειόταν και δεν υποστήριζε αυτό το ζώο (τον Ασαντ) δεν θα είχαμε πρόβλημα σήμερα » είπε.

Ο Έντουαρντ Άλμπι που γράφοντας την «Ιστορία Ζωολογικού Κήπου» του επιστρέφει εύστοχα τον χαρακτηρισμό αποακαλώντας την αμερικάνικη κοινωνία Ζωολογικό Κήπο……

Στη συνέντευξη στο Fox Business,ο Donald Trump σε απόλυτο παραλήρημα έκανε σύγχιση μεταξύ Ιράκ και Συρίας.

Κατ΄αρχήν ο Donald Trump μετέφερε πως πληροφόρησε τον κινέζο πρόεδρο για τ΄αμερικανικά χτυπήματα επί συριακού εδάφους καθώς ήταν στο τραπέζι και απολάμβαναν το « το πιο ωραίο γλυκό σοκολάτας που έχετε δει ποτέ « .Ο Xi Jinping έγινε δεκτός από τον αμερικανό πρόεδρο στην έδρα του Mar-a-Lago, στην Φλόριδα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Οι 2 τους ολοκλήρωναν το γεύμα τους όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα.

ΒΙΝΤΕΟ http://www.bfmtv.com/static/nxt-video/player.html?video=5388973136001&brand=BFMTV&url=http://www.bfmtv.com/international/quand-trump-confond-l-irak-et-la-syrie-en-evoquant-le-raid-americain-1141362.html

« ήμουν στο τραπέζι έιχαμε τελειώσει το κυρίως γεύμα και τρώγαμε το επιδόρπιο και είχαμε το πιο ωραίο γλυκό σοκολάτας που έχετε δει ποτέ , και ο πρόεδρος Xi γιόρταζε », ανέφερε στη δημοσιογράφο Maria Bartiromo.
« και δέχθηκα το μήνυμα των στρατηγών μας ότι τα πλοία μας ήταν σε θέση και τα όπλα τους ήταν έτοιμα . Αποφασίσαμε να εξαπολύσουμε την επίθεση επομένως δρομολογήθηκαν οι πύραυλοι. Κια είπα: ‘κ.Πρόεδρε αφήστε με να σας εξηγήσω κάτι , ’. C’était au moment du dessert », διηγήθηκε ο Donald Trump, και πρόσθεσε: « Εξαπολύσαμε 59 πυραύλους προς το Ιράκ « .
Ο δημοσιογράφος του Fox τον διορθώνει προς τη Συρία και εκείνος σπέυδει να το μαζέψει : « ναι προς τη Συρία. « .
Είπε ότι ο Xi Jinping, « παρέμεινε σιωπηλός για 10΄ » και « ζήτησε από τον μεταφραστή να επαναλάβει ». « και μου απάντησε: όποιοσδήποτε είναι τόσο βάρβαρος και χρησιμοποιεί χημικά όπλα κατά μικρών παιδιών και μωρών ναι OK.Ήταν σύμφωνος μαζ ί μου « , συμπέρανε.

dimpenews.com