Δεκάδες νεκροί εικόνες Αποκάλυψης στη Β Συρία κυρίως  γυναικόπαιδα. Δεν συγκλονίζεται η διεθνής κοινότητα, δεν σοκάρεται ο τύπος….200 νεκρούς και τραυματίες δίνει το καθ ύλην αρμόδιο τοπικό μέσο.Τουλάχιστον 50 νεκροί στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα και 150 τραυματίες διευκρινίζει…..Στη συνεχεια μεταφέρει ότι ο νεότερος απολογισμός είναι 60 νεκροί εκ των οποίων  38 παιδιά και 123 τραυματίες.L’image contient peut-être : une personne ou plus

Νεώτερος απολογισμός μιλάει για 105 νεκρούς οι 49 παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες…….Ο βουλευτής Χαλεπίου Φάρες Σεχάμπι δίνει τώρα τουλάχιστον 100 νεκρούς.Ο ίδιος στις 16.4.17 ανακοινώνει ότι ο τελικός απολογισμός είναι 155 νεκροί από τον καμικάζι τελευταίος απολογισμός 155 νεκροί από τον καμικάζι τρομοκράτη Samer Kharita…..O τελικός απολογισμός σύμφωνα με τον ίδιο βουλευτή Χαλεπίου που τον δημοσιοποιεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα είναι 170 νεκροί και 116 παιδιά αλλά τα ΜΜΕ λέει δεν ενδιαφέρονται απλά γιατί τα παιδιά αυτά ήταν  »υποστηρικτές » του Άσαντ.Ντροπή αναφωνεί.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του al manar 16.4.17 αγνονούνται  περισσότερα από 200 άτομα oλόκληρες οικογένειες από τους κατοίκους Kefrayah,Foua στην περιοχή που ελέγχεται  από τους τρομοκράτες στο Rashdeen.Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πιθανότατα απήχθησαν η πλειοψηφία των αγνοουμένων είναι κορίτσια και γυναίκες.

Ενώ αντίθετα η Δύση σκεπάζει το γεγονός…..

 »Τουλάχιστον 24 άτομα σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν ένας καμικάζι ισλαμιστής ανατινάχθηκε με παγιδευμένο όχημα κοντά στην συριακή πόλη του Χαλεπίου  κατά λεωφορείων που μετέφεραν πολίτες και μαχητές φιλοκυβερνητικούς κατά την εκκένωση αναφέρει το φιλοαντιπολιτευόμενο  μέσο με έδρα το Λονδίνο (OSDH). »

« Ο καμικάζι οδηγούσε μια καμιονέτα που μετέφερε βοήθεια σε τρόφιμα κι ανατινάχθηκε κοντά στα  75 λεωφορεία » που είχαν σταματήσει στην Rachidine, τομέα που ελέγχουν οι  τρομοκράτες στα δυτικά του Χαλεπίου ανακοινώνει  το OSDH,διευκρινίζοντας ότι υπήρχαν  « πολλοί δεκάδες τραυματίες ».L’image contient peut-être : une personne ou plus

Για εκατόμβη θυμάτων κάνουν λόγο τα φιλοκυβερνητικά μέσα για 39 παιδιά μεταξύ των θυμάτων.

Στο εσωτερικό τους αυτά τα λεωφορεία θα μετέφεραν 5.000 άτομα κατά την εκκένωση από τις αποκλεισμένες  πόλεις Foua και Kafraya μετά από συμφωνία.

Ο ανταποκριτής του AFP στην Rachidine είδε πολυάριθμα πτώματα κάποια απανθρακωμένα κυρίως παιδιών μέλη ακρωτηριασμένα.

Είδε άτομα σε κατάσταση πανικού.Η κρατική συριακή τηλεόραση αναφέρει το αυτονόητο ότι δηλ. « τρομοκρατικές οργανώσεις », ευθύνονται γι αυτήν την « επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο». Οι μαχητές κια οι πολίτες των πόλεων  Foua και Kafraya μετά την εκκένωσή τους θα κατευθύνονταν με τα λεωφορεία μέσω Χαλεπίου σε Δαμασκό και την επαρχία της Λαττάκειας.
Όμοίως μέσω Χαλεπίου οι τρομοκράτες και οι οικογένειες τους που εκκενώθηκαν από  τις πόλεις  Madaya και Zabadani της περιφέρειας Δαμασκού θα πήγαιναν προς το Idleb.

Αλλά λόγω διαφωνιών που προέκυψαν τα άτομα που εκκενώθηκαν από  Foua και Kafraya μπλοκαρίστηκαν από την Rachidine ενώ κάποια μέρη από  Madaya και Zabadani περίμεναν ακόμη στη Ramoussa, τομέα που ελέγχει ο στρατός στο δυτικό Χαλέπι.

Γίνονταν εκκλήσεις σε συριακή κυβέρνηση και Ερυθρά Ημισέληνο να στείλει ασθενοφόρα για διακομιδή των θυμάτων.Επειδή η περιοχή ελέγχεται από τους τρομοκράτες  αυτό δεν κατέστη δυνατόν και η οργάνωση Ahrar al Sham επιχείρησε ν΄απαγάγει τους φιλοκυβερνητικούς πολίτες και να τους οδηγήσει στην Τουρκία που έστειλε δεκάδες ασθενοφόρα. Φαίνεται για οργανωμένο σχέδιο με ανάμειξη της Άγκυρας.Aucun texte alternatif disponible.

Τώρα είσοδος 17 ασθενοφόρων για να μεταφέρουν τους εναπομείναντες τραυματίες ή νεκρούς προς ελέυθερο Χαλέπι.

Υπάρχει συγκεχυμένο κλίμα για την τύχη τραυματιών.Γίνονται εκκλήσεις οι επιβάτες των κονβόι χρήζουν επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας.

Άφιξη  47 τραυματιών  και 37 αντίστοιχα από Foua και Kafraya σε πανεπιστημιακό και στρατιωτικό νοσοκομείο Χαλεπίου.

Τουλάχιστον 68 παιδιά νεκρά και συνολικά 126 νεκρούς δίνει με πολύ μεγάλη καθυστέρηση το φιλοαντιπολιτευόμενο OSDH την Κυριακή.
L’image contient peut-être : une personne ou plus, bandes et enfant

Σύριος δημοσιογράφος σε Ramouseh λέει ότι οι τραυματισμένοι άμαχοι από Foua/Kafraya  κρατήθηκαν όμηροι από τους τρομοκράτες για 2 ώρες……

Δημοσιογράφος σύριος από Δαμασκό μιλάει για 70 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες οι μισοί είναι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι.
Το έγκλημα αυτών των σύριων λέει ότι είναι σιίτες.όπως σε άλλες περιπτώσεις σφαγιάστηκαν άλλοι σύριοι γιατί ήταν χριστιανοί καταλήγει. Ντροπή..Ντροπή αναφωνεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αγνοείται η τύχη 100 ατόμων κυρίως τραυματιών ενδέχεται να έχουν μεταφερθεί Τουρκία…..

Στο βίντεο που δείχνει το channel4.com και που αναπαράγουν μια σειρά από μεγάλα διεθνή μέσα υπάρχει απύθμενη προπαγάνδα ένας τρομοκράτης που η Δύση αποκαλεί  »αντάρτες » λέει ότι ενώ δίναμε τσιπς στα παιδιά  »Αυτός ‘ο Άσαντ’ πυροδότησε ένα παγιδευμένο όχημα »…ΝΤΡΟΠΗ…..

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

Λίστα αγνοουμένων από Foua και Kafraya……

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ: 130 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ

Σχεδόν 130 νεκρά παιδιά και πάνω από 400 τραυματίες αναφέρονται σ΄επιστολή των γονέων των μαρτύρων με ημερομηνία 17.4.17.

1.Η Ahrar al Sham  μ’ επικεφαλή την αλ-Nusra  και άλλες ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες υπέγραψαν τη συμφωνία, η οποία είχε δεσμευθεί για την προστασία των αυτοκινητοπομπών των εκτοπισμένων.

  1. Το Κατάρ είχε την κηδεμονία της συμφωνίας που χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκία και αυτά τα 2 κράτη είναι οι 2 πυλώνες ωστόσο των τρομοκρατικών οργανώσεων που υπέγραψαν τη συμφωνία.

3.Υπήρξε χρονική καθυστέρηση και για 2 ημέρες οι εκτοπισμένοι ήταν στο δρόμο, και κάτω από την πίεση της πείνας και της δίψας και τις απάνθρωπες συνθήκες στο έλεος αυτών των ένοπλων ομάδων.

4.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες που πιστοποιούν ότι κατά τη διάρκεια της σφαγής υπάρχουν ένοπλα μέλη της  »αντιπολίτευσης » πριν από την έκρηξη, και ότι μαζεύθηκε μεγάλος αριθμός παιδιών και ένα από τα αυτοκίνητα για τη διανομή των τροφίμων ανατινάχθηκε που σημαίνει ότι  εν γνώσει των ένοπλων ομάδων έγινε η έκρηξη από την οποία σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν και στη συνέχεια απήχθησαν εκατοντάδες.

5.Έχουμε περιπτώσεις απαγωγής κι εξαφάνισης κυρίως νέων παιδιών μέσα στο χάος της έκρηξης.

6.Είμαστε οι γονείς των μαρτύρων και των τραυματιών και των αγνοουμένων και ζητάμε:
1-οι ένοπλες οργανώσεις της  »αντιπολίτευσης » να παραδώσουν όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα στα δικαστήρια της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.
2-τη μεταφορά όλων των τραυματιών και των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.
3-Τη δέσμευση των παρατάξεων της  »αντιπολίτευσης » σε όλα τα άλλα σημεία της συμφωνίας και την ολοκλήρωση της αναφορικά με τους κατοίκους της Foua και Kefrayah.
4-Τον εντοπισμό αγνοουμένων,απαχθέντων…
5 Ζητάμε διεθνή προστασία και εγγυήσεις συνοδείας για την ολοκλήρωση της επιχείρησης και πέραν της συμφωνίας.
6 Καταγγελία του Κατάρ του κράτους κηδεμόνα και εγγυητή της συμφωνίας το οποίο και καλούμε  να καταβάλει αποζημίωση για κάθε μάρτυρα για τους μάρτυρες, τους τραυματίες και την αποζημίωση όλων των θυμάτων.
7-Να ζητηθεί έκτακτη σύγκληση  του Συμβουλίου Ασφαλείας να καταδικάσει την επιθετικότητα και τη λογική εκείνων που  είναι πίσω από αυτή την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια.
8.Όποιος κατηγόρησε το στρατό της Συρίας για την βομβιστική επίθεση είναι ο ίδιος που φέρει την ευθύνη.

TΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε βίντεο ταυτοποιήθηκαν γυναικόπαιδα που απήχθησαν από τρομοκράτες και μεταφέρθηκαν στα τουρκικά σύνορα.27 άτομα μεταφέρθηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία..200 άτομα απήχθησαν από τουρκικά ασθενοφόρα και τρομοκράτες….και πάντα λείπουν…

O εκπρόσωπος της κοινότητας των Αλαουιτών της Δαμασκού  Fadi Borhane κατηγόρησε την Τουρκία ότι είναι ο εντολέας του μακελειού στην Rachidine και ότι έκλεψε δεκάδες πτώματα  μεταφέρει το  Press TV.

« Κάποια λεπτά μετά την επίθεση με παγιδευμένο όχημα η Τουρκία εκκένωσε 42 θύματα προς τα τουρκικά νοσοκομεία για να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια ως νόμισμα ανταλλαγής.Η Άγκυρα . Η Άγκυρα επιδίδεται σε εξωφρενική παρασκηνιακή συμπεριφορά για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού», καταγγέλει ο Borhane που προσθέτει ότι πρόκειται για ακθαρά σεκταριστική επίθεση που στόχευσε  « παιδιά σιιτών » για ν΄αλλάξει τα δημογραφικά δεδομένα.

Η ένωση που αντιπροσωπεύει τοιυς γονείς μαρτύρων των Kafraya και Foua καταγγέλει ότι στην επίθεση σκοτώθηκαν 130 παιδιά. al manar 19.4.17

dimpenews.com