Πέντε βόμβες εκρήχθηκαν σε ένα λεωφορείο στο δρόμο που συνδέει τη Δαμασκό με την Es-Suwayda στην περιοχή Kuwa Hadar , ανακοίνωσε την Κυριακή το Al-Mayadeen.Οι τρομοκράτες ενεργοποίησαν από απόσταση 5 εκρηκτικούς μηχανισμούς που ήταν τοποθετημένοι σε λεωφορείο που ξεκίνησε από Δαμασκό για την Es-Suwayda στο νότο της χώρας τονίζει το Al-Mayadeen.

Σύμφωνα με το ίδιο κανάλι οι βόμβες ενεργοποιήθηκαν εξ αποστάσεως με τηλεχειριστήριο.

Η επίθεση προκάλεσε πολλούς νεκρούς και τραυματίες τόσο μεταξύ των επιβατών όσο και των περαστικών συνεχίζει η παναραβική αυτή τηλεόραση χωρίς να διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων.sputnik 7.5.17

Aντίθετα το sana κι άλλα μέσα μιλούν μόνο για 3 τραυματίες και υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από ανατίναξη που προκάλεσαν εκρηκτικοί μηχανισμοί που είχαν τοποθετηθεί από τους τρομοκράτες στη ζώνη  Kou’ Hadar επί του δρόμου της  Chahbaa στο βόρειο προάστειο της  Soueidaa.

Για 3 τραυματίες μιλούν όλα τα συριακά μέσα….

Η  Es-Suwayda που βρίσκεται στα 70 km νότια της Δαμασκού  αντίθετα από τις γειτονικές της πόλεις Deraa και Quneitra, έχει γλιτώσει από τις εχθροπραξίες. Μάχες μεταξύ του στρατού και της Daech διαδραματίζονται συγχρόνως στο Ν της Συρίας κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία.

dimpenews.com