Αμερικανός Eκπρόσωπος της διεθνούς συμμαχίας: δεν φεύγουμε από τη Συρία.Μετά τη Ράκα έχουμε πολύ δουλειά ακόμη…..ΒΙΝΤΕΟ

Ο δεύτερος κατά την τάξη αξιωματούχος της διεθνούς συμμαχίας που διευθύνουν οι ΗΠΑ ο στρατηγός  Robert Jones, δήλωσε ότι η αποστολή της συμμαχίας δεν θα τελειώσει στη Συρία μετά την εκδίωξη της οργάνωσης  “Daesh” από την πόλη της Raqqa, το μεγαλύτερο οχυρό στη χώρα.

“Ως διεθνής συμμαχία,γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει εδώ στη Συρία,” ανακοίνωσε ο Jones σε μια συνέντευξη στον τύπο κατά την επίσκεψή του στην Ain Issa χθες στην επαρχία της Raqqa.

“Οι FDS (που ελέγχουν την Ayn Issa) αποδείχθηκαν αξιόπιστοι συνεργάτες στην αντιμετώπιση της Daesh και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους για να επιφέουμε μια τελική ήττα” στην οργάνωση.

Ο Jones απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τις δυσκολίες της επίθεσης, λέγοντας: «Η μάχη της Raqqa δεν ήταν δυσκολότερη απ΄ ό,τι αναμενόταν». “Δεν περιμένουμε ένα αίτημα για ενισχύσεις.”rt 24.7.17

Οι δηλώσεις του αμερικανού στρατιωτικού έγιναν έμπροσθεςν κτιρίου με τα διακριτικά Δημοτικό Συμβούλιο της Ράκα στην αγγλική και μεταδόθηκαν από το κουρδικό μέσο ΑΝΗΑ.

dimpenews.com