Διαβόητος αυστραλός τζιχαντιστής της ISIS που φωτογραφιζόταν με κομμένα κεφάλια σκοτώθηκε με τους 2 γιους του από αεροπορική επιδρομή.

Ένας διαβόητος τρομοκράτης της ISIS από την Αυστραλία και οι 2 μικροί γιοι του πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν από επιδρομή της συμμαχίας στη Συρία.

Ο Khaled Sharrouf  36 και οι γιοί του ο 11χρονος Zarqawi και ο 12χρονος Abdullah, που είχε φωτογραφηθεί με κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι φαίνεται ότι στοχεύθηκαν ενώ επέβαιναν σε όχημα  κοντά στην πόλη Raqqa.

Ένα από τ΄αδέρφια  του Sharrouf επιβεβαίωσε το θάνατο των αυστραλιανών εξτρεμιστών και ότι φωτογραφίες με τα πτώματά τους διακινούνται στις εφαρμογές μηνυμάτων του διαδικτύου.

Ο Sharrouf, ο πιο φημισμένος ασυστραλός τζιχαντιστής κέρδισε σ΄ανγνωρτισιμότητα όταν το 2014 πόσταρε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν τον 9χρονο Abdullah,να κρατάει τα μαλλιά το κομμένο κεφάλι σύριου στρατιώτη.

Το Μάη ο Sharrouf κατέγραψε βίντεο με τον 6χρονο γιο του Humzah να φέρει στρατιωτική στολή  με μαντήλα και κάτι που έμοιαζε με γιλέκο με εκρηκτικά.

Ο πατέρας του τον εμψυχώνει να σκοτώσει μη μουσουλμάνους και ασυτσραλούς και κάνει ότι πυροβολεί μ΄ένα όπλο.Khaled Sharrouf

Το αγόρι επίσης φάνηκε μ΄ένα μεγάλο μαχαίρι.

Ο Sharrouf επίσης είχε ανεβάσει φωτογραφίες όπου κρατούσε  κομμένα κεφάλια των αντιπάλων του.

Εντ΄λαχθηκε στην ISIS το 2014 και είχε μεταφρθεί ότι είχε σκοτωθεί.

Ειπώθηκε ότι σκοτώθηκε από επίθεση με drone στη Μοσούλη αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε .
Νέες αναφορές που παρουσιάζονται από το ABC σήμερα τονίζουν ότι η ασυτραλιανή κυβέρνηση δέχθηκε αξιόπιστη πληροφορία ότι ο Sharrouf και οι γιοι του σκοτώθηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή κοντά στην de facto συριακή πρωτεύουσα της ISIS την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Sharrouf, είχε λιβανέζικη υπηκοότητα, γεννήθηκε στο Sydney και έγινε ο πρώτος αυστραλόςαπό τον οποίο αφαιρέθηκε η υπηκότητα επειδή ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το 2007, συνελήφθηκε για σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων σε Sydney και Μελβούρνη.Khaled Sharrouf

Το 2009 και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Ο Sharrouf χρησιμοποίησε το διαβατήριο του αδελφού του για να βγει από την Αυστραλία το 2013 και πήγε στη Συρία με τη σύζυγό του Tara Nettleton και τα 5 παιδιά τους.

Η σύζυγός του έκτοτε πέθανε και οι γονείς της προσπάθησαν να επαναφέρουν τα παιδιά στην Αυστραλία.mirror 16.8.17

dimpenews.com