Το dimpenews ταπείνωσε τους Γερμανούς.Η Lidl τώρα ζητάει συγγνώμη για την αφαίρεση σταυρών από τις εκκλησίες της Σαντορίνης. Κύμμα απαξίωσης της αυθαιρεσίας……..

Σε UPDATE το βέλγικο μέσο RTL αναφέρει τη συγγνώμη της γερμανικής εταιρείας Lidl μετά το άρθρο που έφερε αυτούσιο και πρώτο το dimpenews στην ελληνική δημοσιότητα αναφορικά με την αφαίρεση σταυρών από τους τρούλους των εκκλησιών της Σαντορίνης.Έχει τροποποιήσει και τον τίτλο όπου φιγουράρει το συγγνώμη των γερμανών.

Στη συνέχεια του κύμματος απαξίωσης που προκλήθηκε από αυτό το άρθρο ο όμιλος Lidl παρουσίασε τη συγγνώμη του. « Η πρόθεσή μας δεν ήταν ποτέ να σοκάρει.Αποφεύγουμε τη χρήση των θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες για να διατηρήσουμε την ουδετερότητα έναντι όλων των θρησκειών.Εάν αυτό έγινε διαφορετικά αντιληπτό εμείς παρουσιάζουμε τη συγγνώμη μας σταπρόσωπα που μπορεί να σοκαρίστηκαν « , δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας το απόγευμα της Πέμπτης.

Επίσης το rtl έχει προσθέσει μια δημοσκόπηση με τρεις επιλογές υπέρ, κατά,μην έχων γνώμη στο ερώτημα που θέτει  »η απόσυρση των σταυρών από ελληνικό τοπίο στις συσκευασίες  « από σεβασμό στη διαφορετικότητα  » και για τον μη αποκλεισμό  « καμιάς θρησκευτικής πίστης » ;RTL UPDATE 31.8.17 dimpenews.com