αρχείο

Μιντιακές πηγές μετέφεραν ότι ένα κύμμα εντάσεων και λαικής εξέγερσης προκλήθηκε στην  » αμαρτωλή » πόλη  Khan Sheikhoun στην επαρχία του Idlib αφότου οι τρομοκράτες αποκεφάλισαν έναν φιλοκυβερνητικόδάσκαλο και τον αδερφό του.

Το αραβόφωνο al-Hadath  website μετέφερε ότι η τ. al-Nusra  (Tahrir al-Sham Hay’at ή  Levant Liberation Board) στην Khan Sheikhoun αποκεφάλισαν ένα δάσκαλο και τον αδερφό του που είχαν υψώσει την επίσημη συριακή σημαία .

Το ίδιο μέσο προσθέτει ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι πολύ θυμαωμένοι από αυτό το έγκλημα και μεταφέρονται έντονες εντάσεις  στην περιοχή, σημειώνοντας ότι τα social media που ανήκουν στους αντιφρονούντες επίσης κάλεσαν σε μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από τη βάση της al-Nusra στο κτίριο των τεχνικών υπηρεσιών της πόλης.Την είδηση αναμεταδίδει και το fars 7.9.17.

Eν ψυχρώ οι τρομοκράτες έκοψαν τους λαιμούς του δασκάλου Lamis και του αδερφού του  Hossam λόγω των πατριωτικών τους θέσεων υπέρ του συριακού κράτους κι επειδή απέρριπταν τους νόμους των τακφιριστικών οργανώσεων.

Ο δάσκαλος Lamis Al-Nesr, τα τελευταία χρόνια ανήρτησ ετις φωτογραφίες του Bashar al-Assad, βλαστημούσε τους αρχηγούς των ένοπλων συμμοριών και τους κατηγορούσε ,α ρνήθηκε ν΄αλλάξει το σχολικό πρόγραμμα.Τους σφάγιασαν για τους κλείσουν το στόμα.syria-scope 7.8.17

dimpenews.com