Ρωσικά μαχητικά χτύπησαν meeting τζιχαντιστών στο Ιντλίμπ και σκότωσαν-τραυμάτισαν 80.ΒΙΝΤΕΟ

H ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομή σε meeting τζιχαντιστών στο Ιντλίμπ και σκότωσε και τραυμάτισε 80 από αυτούς αναφέρει ο ρώσος ανταποκριτής στη Συρία Μurad Gazdiev.

Παράλληλα σε βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρωσικά μαχητικά χτυπούν θέσεις και τρομοκράτες της φράξιας του FSA της Faylaq al-Sham σήμερα κοντά στην πόλη Saraqib στο Αν. Idlib σκοτώνοντας 10 αντάρτες και τραυματίζοντας 30 άλλους αναφέρουν άλλες πηγές.

Yποστηρικτές των τζιχαντιστών αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν πάνω από 100 μέλη της υποστηριζόμενης από την Τουρκία φράξιας του FSA της Faylaq Al Sham από ρωσική επιδρομή.

Η αεροπορική επιδρομή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και στοχεύθηκε στρατόπεδο της  Faylaq στα περίχωρα της επαρχίας του Idleb.

Τουλάχιστον 75 τρομοκράτες ταυτοποιήθηκαν ως νεκροί.

Η  Faylaq Al Sham είναι μια σαλαφιστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2014 πουαποτελείται κυρίως από στοιχεία των αδερφών Μουσουλμάνων.

Η οργάνωση ευθυγραμμίστηκε με τον FSA, κατά της Hay’at Tahrir Al Sham (τ. Al Nusra) που κατέκτησε την μεγαλύτερη έκταση στην επαρχία του Idleb.fort-russ

dimpenews.com