Ρωσικό Υπ.Άμυνας: δεν χτυπήσαμε κατοικημένες περιοχές στο Ιντλίμπ, αλλά τρομοκράτες.ΒΙΝΤΕΟ

Frappes russes à Idleb : Moscou dément les accusations de l'OSDH, images à l'appui (VIDEO)

Η Μόσχα διέψευσε τις κατηγορίες του (OSDH), ότι χτύπησε κατοικημένες περιοχές στο Idleb. Παρουσίασε εικόνες που επιβεβαιώνουν ότι οι στόχοι ήταν τρομοκράτες. Το Υπ.Άμυνας δημοσιοποίησε αεροφωτογραφίες των επιδρομών της όπου η αεροπορία έπληξε 6 στόχους τρομοκρτών στις 25.9.17.Όλοι οι στόχοι ήταν μακριά από κατοικημένες ζώνες  σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ρωσικύ στρατού τον  Igor Konachenkov.

«Το υλικό που κατστράφηκε όφειλε να χρησιμοποιηθεί σε προετοιμασία και εφαρμογή τρομοκρατικών επιθέσεων », εξήγησε.
Διευκρίνισε ότι τα χτυπήματα στόχευσαν υπόγειες βάσεις των τρομοκρατών αποθήκες πυρομαχικών ,θωρακισμένα και εργαστήρια κατασκευής οχημάτων καμικάζι και εκτοξευτές ρουκετών υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι στόχοι  είχαν επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές πληροφοριών.
«Η ρωσικη αεροπορία δεν χτυπάει τις κατοικημένες ζώνες στη Συριακή Αραβική Δημοκρατία », δήλωσε ο Igor Konachenkov.
«Οι δηλώσεις του  που επικαλείται “μάρτυρες” ή  ανώνυμους “εθελοντές” είναιο παραδοσιακά αθεμελίωτες και υπηρετούν την “την επικοινωνιακή προστασία” γαι τις δραστηριότητες των μαχητών της al-Nosra και των θυγατρικών της οργανώσεων», αναέφερε στο ανακοινωθέν ο εκπρόσωπος τύπου.

Χθες το όπως μεταφέρει το AFP, κατηγόρησε τη Ρωσία ότι σκότωσε 37 πολίτες στην επαρχία του Idleb, με αεροπορικές επιδρομές σε προκαθορισμένη ζώνη αποκλιμάκωσης.RT

dimpenews.com