Ένα βίντεο που δείχνει χτύπημα που επέφεραν τα ρωσικά μαχητικά κατά τρομοκρατών της al-Nosra κοντά στο Ιντλίμπ δημοσιοποιήθηκε αυτήν την Τετάρτη από το ρωσικό Υπ.Άμυνας.Σκοτώθηκαν 5 διοικητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης υπεύθυνοι για μια επίθεση κατά της ρωσικής στρατονομίας στη Χάμα.

https://player.vgtrk.com/iframe/video/id/1717111/start_zoom/true/showZoomBtn/false/sid/vesti/isPlay/true/?acc_video_id=731194

Μαζί με τους 5 διοικητές τρομοκρατών σκοτώθηκαν και 32 μέλη της αλ Νούσρα της συριακής πτέρυγας της Al-Qaïda ανακοίνωσε το ρωσικό Υπ.Άμυνας.

Σύμφωνα με τον Igor Konachenkov, στη συνέχεια της επίθεσης τρομοκρατών στις 18 Σεπτέμβρη κατά της ρωσικής στρατονομίας η Ρωσία κινητοποίησε το σ΄στημα της πληροφοριών στη Συρία για να εντοπίσει και εξουδετερώσει τους τακφιριστές τζιχαντιστές υπευθύνους της επίθεσης.

«Αυτή η επιχείρηση επέτρεψε ν ά ποκαλυφθεί ο τόπος και η ημερομηνία μιας συνάντησης που διοργανώθηκε από σημαντικούς διοικητές της  Tahrir Al-Cham (τ. Al-Nosra) στα νότια της πόλης του Idleb», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Konachenkov , το χτύπημα κατά των διοικητών των τρομοκρατών κατέστρεψε αποθήκες πυρομαχικών και εκρηκτικών όσο και θωρακισμένα οχήματα. sputnik

dimpenews.com