Διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε πριν λίγο στη συριακή πρωτεύουσα στην al Medin αναφέρουν κάποιες πηγές.Υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη αναφέρει η συριακή τηλεόραση.Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για παγιδευμένο όχημα που ανατινάχθηκε μπροστά από αστυνομικό τμήμα και σκοτώθηκαν τουλάχιστον 2 άτομα.

Το RT αναφέρει επίθεση αυτοκτονίας που στόχευσε το αστυνομικό κέντρο  της Al-Midan στο κέντρο της Δαμασκού και ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Για 3 εκρήξεις που σημειώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της al-Maydan στη Δαμασκό σκοτώντας 4 ττουλάχιστον άτομα κάνουν λόγο τα συριακά μέσα.

Aκαθόριστος ο ακριβής αριθμός των θυμάτων άλλες πηγές μιλούν ήδη για 7.Η επίθεση έγινε στην έισοδο του αστυνομικού τμήματος στη Ν Δαμασκό.Για εισβολή στο τμήμα στη συνέχεια της επίθεσης κάνουν λόγο μέσα της αντιπολίτευσης.

Τουλάχιστον 7 με 8 οι νεκροί και αρκετοί οι τραυματίες σύμφωνα με δημοσιογραφική πηγή….Για 15 τραυματίες κι 7 νεκρούς κάνει λόγο το SHAMFM.

To υπ.Εσωτερικών αναφέρει ότι σκοτώθηκαν πολλοί πολίτες και κάποιος αριθμός αστυνομικών.To sputnik μεταφέρει ότι σκοτώθηκαν 15 άτομα εκ των οποίων 5 αστυνομικοί.Σκοτώθηκε  ο τοπικός διοικητής των μονάδων εθνικής άμυνας κι άνδρες του.

Σύμφωνα με το βουλευτή Φάρες Σεχαάμπι του Χαλεπίου 3 τρομοκράτες επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό….3 καμικάζι χτύπησαν το αστυνομικό τμήμα και έγινε κι επίθεση ενόπλων.

Τελευταίος απολογισμός 17 νεκροί.

dimpenews.com