Ιdlib:Τραυματίστηκε σοβαρά από βόμβα ο στρατιωτικός διοικητής της τρομοκρατικής οργάνωσης ”Sham legion” και μεταφέρθηκε στην Τουρκία για περίθαλψη. 

Τραυματίστηκε σοβαρά  ο  στρατιωτικός διοικητής της της τρομοκρατικής οργάνωσης  Sham legion  όταν σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητο του ‏από βόμβα που πυροδοτήθηκε και είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου στο κέντρο της πόλης Kafr Takharim στην επαρχία του Idlib στη Β Συρία.Άλλη πηγή τονίζει ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από το όχημα.

Όπως μεταφέρει το ΒaladiΝews ο επικεφαλής της ταξιαρχίας “Saif al-Islam” που ανήκει σε αυτήν του Hananu εντός της Sham legion ‏ του βόρειου τομέα ο Abu Yazen τραυματίστηκε σοβαρά.Η έκρηξη  σημειώθηκε από ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από το αμάξι του καθώς εγκατέλειψε το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από τον γιο του, τον αδελφό του και τον πατέρα του.

Μια μεγάλη έκρηξη συγκλόνισε την πόλη, που προκλήθηκε από τον αυτοσχέδιο αυτό εκρηκτικό μηχανισμό.Από την έκρηξη ακρωτηριάστηκε το αριστερό του πόδι και φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Μεταφέρθηκε σε μοανάδα χειρουργείου στο νοσοκομείο της πόλης και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Τουρκία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από το αμάξι του και πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως και καθώς το αμάξι είχε διανύσει μόλις 300μ από το σπίτι του αρχιτρομοκράτη στην ανατολική συνοικία της πόλης.

Το ίδιο διάστημα πολλά ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί στην πόλη Kafr Takharim και στα γύρω χωριά κατά μελών της  Sham legion ‏ .

dimpenews.com