Δολοφονία κούρδου οπερατέρ στο Daquq νότια του Kirkuk.

Arkan Sharifi was stabbed to death by a number of unidentified gunmen after they stormed his house in the village of Haftaghar in Daquq, south of Kirkuk. Photo: Kurdistan TV
Δολοφονήθηκε ο Arkan Sharifi,ένας κούρδος cameraman που εργαζόταν για την Kurdistan TV με έδρα το Εrbil.Mαχαιρώθηκε έως θανάτου από αταυτοποίητους ενόπλους στην πόλη Daquq νότια του Kirkuk.
“Την προηγούμενη νύχτα ένας αριθμός αταυτοποίητων μασκοφόρων ενόπλων εισέβαλε στο σπίτι του οπερατέρ μας cameraman Arkan Sharifi, και τον σκότωσε,” είπε ο Karwan Akraiy, ο επικεφαλής του εκτελεστικού γραφείου της Kurdistan TV, στο Rudaw.
Ο Akraiy πρόσθεσε ότι “ο εργαζόμενός μας μαχαιρώθηκε έως θανάτου μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.”Ήταν πατέρας 3 παιδιών.
Πρόσθεσε ότι η αστυνομία άρχισε μια έρευνα για το επεισόδιο και ότι “περιμένουμε το αποτέλεσμα.”
Ένα μέλος της οικογενείας του Sharifi δήλωσε στο Rudaw υπό την κάλυψη της ανωνυμίας ότι οι ένοπλοι μιλούσαν τουρκμένικα..rudaw 30.10.17
Xθες το βράδυ μετά την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του Μασούντ Μπαρζανί από την προεδρία του ιρακινού Κουρδιστάν και την αποδοχή της από το τοπικό κοινοβούλιο oπαδοί του KDP (Masrur Barzani) έκαψαν γραφεία των άλλων κουρδικών κομμάτων PUK (Ταλαμπανί) και Gorran στις πόλεις που ελέγχει το KDP σε Duhok και Zakho.Ενδοκουρδικά πεισόδια σημειώθηκαν και στο κοινοβούλιο στο Εrbil.
dimpenews.com