Στρατιωτικές πηγές μεταφέρουν ότι στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Abu Duhur στο νότο του Ιντλίμπ οι τρομοκρατικές οργανώσεις που το ελέγχουν επιδίδονται σε βανδαλισμούς με σαμποτάζ κατά των υποδομών του.Ανατίναξαν τα κτίρια του και καταστρέφουν τις πίστες με μπολντόζες και εκσκαφικά μηχανήματα.Έκαψαν όλα τα οχήματα του αεροδρομίου, τον εξοπλισμό του και παγίδευσαν την περίμετρο του αερολιμένα με νάρκες όπως και τους παρακείμενους δρόμους και τις εισόδους του πύλες. Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα στο εσωτερικό του αεροδρομίου όπου σημειώνονται εκήξεις, πυρκαγιές και καταστρέφονται οι πίστες του με εκσκαφικά μηχανήματα.

Και σε αυτήν την περίπτωση υπογραμμίζει η πηγή οι τρομοκράτες ακολουθούν την πάγια τακτική τους που δεν είναι άλη από την καταστροφή, καταστροφή, καταστροφή όταν αυτοί αποσύρονται από μια περιοχή ή όταν είναι να την χάσουν λόγω της προέλασης του στρατού  ή ακόμη κι όταν μια περιοχή είναι να πέσει στα χέρια τρίτων δυνάμεων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο συριασκός στρατός επιδίδεται σε αγώνα δρόμου να φτάσει στο Abu Duhur που το σφετερίζονται και οι τουρκικές δυνάμεις και θέλουν να το κάνουν βάση τους.Καθώς ο στρατός βρίσκεται ακόμη στη ΒΑ Χάμα στην πορεία του αυτή η κινητικότητα στο αεροδρόμιο μπορεί να σημαίνει ότι αλλάζει  »κύριο » το αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ λογαριασμοί τούρκων δημοσιογράφων αναφέρουν σήμερα ότι ο τουρκικός στρατός είναι σε θέση να εγκαταστήσει την πρώτη του βάση στο Δ Χαλέπι τις επόμενες μέρες ενώ σχετίζουν αυτή την είδησηκαι μ΄επαρχία Ιντλίμπ.

Ο συριακός στρατός ήταν ακόμη χθες στο μέτωπο της Ithriya, μακριά από το Al Duhur.

dimpenews.com