9 άτομα σκοτώθηκαν ενώ άλλα τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στα περίχωρα του οικισμού Hadhar σε προάστιο της Quneitra.

Ο ανταποκριτής του SANA στην Quneitra ανέφερε ότι ένας τρομοκράτης καμικάζι της al Nusra » ανατινάχθηκε μ΄ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο ανάμεσα στα σπίτια των πολιτών στα περίχωρα της Hadhar, και προξένησε 9 νεκρούς και 23 τραυματίες.

Ο ανταποκριτής πρόσθεσε ότι το παγιδευμένο όχημα ήρθε από τη ζώνη Touloul Homer που βρίσκεται κοντά στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη.

Και ο ανταποκριτής συνεχίζει : « μονάδες του συριακού στρατού και ομάδες των μονάδων Εθνικής Άμυνας συγκρούστηκαν με ομάδες τρομοκρατών μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Hadhar, και τους υπέβαλαν σε βαριές απώλειες».sana

Αυτόπτες μάρτυρες και πηγές από την πληγείσα περιοχή όμως αναφέρουν ότι μόνο 10 είναι οι νεκροί του συριακού στρατοπέδου που συγκρούστηκε με τους τρομοκράτες μετά την τρομοκρατική επίθεση ενώ οι νεκροί και τραυματίες κυρίς γυναικόπαιδα από την έκρηξη του καμικάζι είναι δεκάδες. Ο στρατός αντεπιτέθηκε κι ανέκτησε τα σημεία που σήμερα το πρωί απώλεσε από τους τρομοκράτες.
dimpenews.com