Φαίνεται ότι η Ρωσία θέλει πανηγυρικά να λήξει την παρουσία των μισθοφόρων της ISIS στη Συρία.Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι για 4η συνεχόμενη μέρα στρατηγικά βομβαρδιστικά θέρισαν τους τρομοκράτες στη Bukamal. Το ρωσικό Υπ.Άμυνας αυτό το Σάββατο δημοσιοποίησε ένα βίντεο  από βομβαρδισμούς κοντά στο συριακό Βukamal στο κυβερνείο της Deir ez-Zor κατά της Daech.

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 επέφεραν το Σάββατο ένα μαζικό χτύπημα κατά των θέσεων της  Daech κοντά στο Bukamal .Έχοντας απογειωθεί από τη ρωσική γη τα Tu-22M3 πέρασαν πάνω από το Ιράν πριν να  πλήξουν καίρια τον αντίπαλο επί συριακού εδάφους.Κάλυψη πρόσφεραν στα βομβαρδιστικά επί του συριακού εναέριου μαχητικά Su-30SM από τη βάση της Hmeimim.

Τα βομβαρδιστικά «στόχευσαν αποθήκες όπλων και πυρομαχικών oπου ανήκαν στους τρομοκράτες όσο και θέσεις της διοίκησης των αποσπασμάτων Daech».

«Η πολεμική ρωσική αεροπορία συνεχίζει να διοχετεύει τη βοήθειά της στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις  στην μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης Daech»,ανέφερε το ανακοινωθέν.sputnik

Και το υποβρύχιο Kolpino εκτόξευσε και σήμερα πυραύλους κατά της  Daesh κοντά στην πόλη Βukamal ανακοινώνει το υπουργείο που προσθέτει ότι οι τρομοκράτες της Daesh υπέστησαν «συντριπτικές απώλειες».rt

dimpenews.com