Η Σ Αραβία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τα πιόνια της ηγέτες της ”συριακής αντιπολίτευσης” Ahmed al-Jarba και Riad Hijab για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπόριο.

Η Σ Αραβία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά των Ahmed al-Jarba και Riad Hijab ηγετικών στελεχών της αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης σύμφωνα με μιντιακές πηγές το βράδυ της Κυριακής. Ο Ahmed al-Jarba αν και θήτευσε επί σειρά ετών επικεφαλής της είχε και σαουδαραβικό διαβατήριο αφού στο Ριάντ έζησε για δεκαετίες.Μαζί με τον  Riad Hijab θεωρούνται και είναι στην πτέρυγα της ”συριακής αντιπολίτευσης” σαουδαραβικών συμφερόντων που ήταν επικεφαλείς των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη και σε άλλα φόρουμ.

Tα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ”αντιπολίτευσης” διώκονται για ξέπλυμα μάυρου χρήματος,για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και λαθρεμόριο.Κυκλοφόρησε μάλιστα είδηση περί σύλληψής τους. (τηλεόραση Λιβάνου nbn 6.11.17)

Η Σ Αραβία επιδίδεται σε κύμμα μαζικών εκκαθαρίσεων στο πλαίσιο της αντιδιαφθοράς όπως το χαρακτηρίζει.Διώχθηκαν και φυλακίστηκαν σε μια νύχτα 11 πρίγκιπες και δεκάδες υπουργοί και τ. υπουργοί όπως και ισχυροί οικονοπμικοί παράγοντες της μοναρχίας του Κόλπου.

dimpenews.com