Η επίσημη σελίδα του Facebook του Souheil al-Hassan επονομαζόμενου Τίγρη διέδωσε εικόνες από τα συντρίμμια αεροσκάφους διαβεβαιώνοντας για ισραηλινό μαχητικό που καταρρίφθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από τη συριακή DCA.

« Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του ισραηλινού αεροσκάφους.Τα λιοντάρια της αεράμυνας απώθησαν τα αεροπλάνα του ισραηλινού εχθρού στον περίγυρο αεροδρομίου –Δαμασκού-Gemraya », γράφεται στο site αυτού του μεγάλου σύριου στρατιωτικού.

site_hassan

 

« Τα συριακά βαλλιστικά αντίποινα θα είναι δηλητηριώδη και θα επιχειρήσουν να διαρραγεί ο ισραηλινός σιδερένιος βραχίονας πολύ σύντομα. Δεν τίθεται πια θέμα σιωπής», συνεχίζει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι επίσημες συριακές πηγές ανέφεραν ότι καταρρίφθηκαν 3 πύραυλοι ισραηλινοί κοντά στη Δαμασκό και όχι ένα αεροσκάφος σύμφωνα με το Sputnik.

appareil_israelien

Η τελευταία επίθεση ισραηλινών έγινε τη νύχτα Δευτέρας προς Τρίτη κατά στρατιωτικής εγκατάστασης στην Jamraya κοντά στη Δαμασκό.

Tην ίδια στιγμή ισραηλινά μαχητικά στόχευσαν 3 βάσεις σε Yaafour, Jamraya et Diraj.

Το συριακό DCA από την πλευρά του εκτόξευσε 3 πυραύλους αέρος εδάφους από την αεροπορική βάση του al-Mazeh ως απάντηση στην ισραηλινή επίθεση.

Το αραβόφωνο sputnik αναμετάδωσε την είδηση με τίτλο άρθρου  »τα συντρίμμια ισραηλινού μαχητικού που πιθανώς καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα. » almanar 6.12.17 αραβόφωνο sputnik 5.12.17

dimpenews.com