Αποτέλεσμα εικόνας για erdogan isis

O Erdogan από την Τυνησία κατηγόρησε τον πρόεδρο Άσαντ. «Ο Assad είναι ένας τρομοκράτης που διέπραξε μια κρατική τρομοκρατία» είπε και δήλωσε ότι είναι απίθανο να συνεχιστεί ο δρόμος με τον Bachar al-Assad..trt.

« Είναι απόλυτα απίθανο να προχωρήσουμε με τον Assad στη Συρία », δήλωσε ο Erdogan σε συνέντευξη τύπου  με τον τυνήσιο ομόλογό του τον  Béji Caïd Essebsi.

« Το λέω πολύ καθαρά , ο Bachar al-Assad είναι ένας τρομοκράτης που  κατέφυγε στην κρατική τρομοκρατία ».

«Θα διαπράξουμε μια αδικία κατά των θυμάτων και των οικογενειών τους αν εμείς αναγνωρίσουμε τον Bachar ως πρόεδρο της Συρίας».

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας αναρωτήθηκε : «πως μπορούμε να δούμε το μέλλον της Συρίας με την παρουσία ενος προέδρου  που σκότωσε ένα ακατομμύριο πολίτες ;»

O Eρντογάν ο αρχιυπαίτιος του συριακού πολέμου κατηγορεί τον πρόεδρο της Συρίας την ώρα που έχει κάνει τουρκική εισβολή και κατέχει συριακά εδάφη με την ανοχή όλης της διεθνούς κοινότητας.

Η Τουρκία αποτελεί την πίσω βάση της διεθνούς τρομοκρατίας.Από το έδαφος έγινε όλη η λογισμική οικονομική υποστήριξη και ο εξοπλισμός των τρομοκρατών στη Συρία.Αποδείχθηκε το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο της διεθνούς τρομοκρατίας που τα μέλη της μπήκαν κατά χιλιάδες στη Συρία μέσω αυτής.

Στα νοσοκομεία της Τουρκίας έγινε η συστηματική περίθαλψη μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.Υπήρξε συναλλαγή ΙΣΙΣ και Τουρκίας για τη διακίνηση πετρελαίου που λαθραία εξήγαγε η ΙΣΙΣ από συριακό έδαφος.Υπήρξε εμπορία ανθρωπίνων οργάνων συρίων προς την Τουρκία μέσω των τρομοκρατών.Κυκλώματα αρχαιοκαπηλείας εξήγαγαν μέσω Τουρκίας αρχαιολογικούς θησαυρούς της Συρίας που υπεξαίρεσε η ISIS.Στο τουρκικό έδαφος εκπαιδεύθηκαν τρομοκράτες.Από τη βάση του Ιντσιρλίκ έγινε η λογισμική υποστήριξη των τρομοκρατών……κ.α

1.000.000 νεκροί στη Συρία γιατί το κοσμικό κράτος της αντιστάθηκε στον οθωμανικό επεκτατισμό γιατί δεν υποτάχθηκε στη σαρία, στα χαλιφάτα και στο σκοταδισμό που οι οργανώσεις που υποστηρίζει η Τουρκία πρεσβεύουν.

Η Τουρκία έγινε όψιμος πολέμιος της τρομοκρατίας εδώ και μισό χρόνο αφού για 7 χρόνια την επέβαλε την προήγαγε την ανέδειξε την υποστήριξε στο συριακό…….Πήρε αποστάσεις μόνο και μόνο για να διαδραματίσει πολιτικό ρόλο ενεργό ως εγγυήτρια δύναμη και να παγιώσει τα πολιτικά οφέλη που εξασφάλισαν για λογαριασμό της οι τρομοφυάδες της που ελέγχονταν από το βαθύ τουρκικό κράτος.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΤΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…..

dimpenews.com