Δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα για άνοιγμα γραμμής τροφοδοσίας για την βάση Τεθωρακισμένων. Αυτή η διαδικασία που έχει καθυστερήσει πολύ πρέπει να ξεκινήσει για να αποκατασταθεί ολόκληρη η Harasta και ο βασικός της δακτύλιος.
Η ανατολική Ghouta είναι πολιορκημένη και πρέπει να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση παροχής πυρομαχικών και τροφίμων για τη σταθεροποίηση της κατάστασης.

Αυτό θα είναι αρκετό αλλά αν υπάρξουν πολιτικές διαπραγματεύσεις για την Α -Ghouta, θα πρέπει να ξεκινήσουν από το να τελειώσουν όλα στη  να μην περιοριστεί μόνο στη διάνοιξη ενός δρόμου ανεφοδιασμού από  al-Bazarah σε Harasta.

Σύμφωνα με το συριακό κανάλι Al-Ihbaria οι τρομοκράτες εγκατέλειψαν τη ζώνη αποκλιμάκωσης που είχε εγκατασταθεί στην περιοχή και επιτέθηκαν σε κτίριο του εγκληματολογικού τμήματος της αστυνομίας καταπατώντας την εκεχειρία.

Υπάρχουν πάντα 200 άνδρες του συριακού στρατού και λοιπών δυνάμεων εγκλωβισμένοι στη Βάση Τεθωρακισμένων.

Στην φωτογραφία ο στρατηγός Nizar Fendi με την 9η Ταξιαρχία των Μαύρων του Δημοκρατικού Στρατού στο πεδίο της μάχης στη  Harasta ενώ προετοιμάζονται για την άρση της πολιορκίας της Βάσης Τεθωρακισμένων.

BINTEO Harasta τώρα οι ενισχύσεις έφθασαν ο στρατηγός Nizar Fendi είπε :
« Δεν θα σταματήσουμε μέχρι ν΄αναοίξουμε το δρόμο  »
και αν είναι θέλημα Θεού σε λίγες ώρες

dimpenews.com