ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ : Νέα Υόρκη ο 10χρονος τραβεστί Desmond ανοίγει club μόνο για παιδιά τραβεστί.

Ο Desmond, ένας νεουρκέζος που δεν είναι παρά 10 ετών είναι ήδη ένας από τους ανήλικους drag queens τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο.Εικόνα LGBT, ανακοίνωσε τη δημιοουργία ενός club réservé για παιδιά travestis.

«Desmond is Amazing», (ο Desmond είναι εκπληκτικός), είναι ένα παιδί τραβεστί από τη Ν Υόρκη 10 ετών που επιδόθηκε στη δημιουργία ενός club αφιερωμένο σε αυτήν την κουλτούρα και της κοινότητάς της. Είναι réservé σε «drag kids», τα παιδιά οπαδούς τςη κουλτούρας travestie, και θα φέρει το όνομα «Haus of Amazing» («σπίτι του καταπληκτικού») και θα είναι απαγορευμένο για ενήλικες. «Το « drag house » θα είναι réservée σε νέους κάτω των 20 ετών και τα μέλη του θα μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα  χωρίς την παρέμβαση και την κρίση των ενηλίκων», διαβάζουμε στο site του Desmond.A 10 ans, il crée le premier club de drag queens pour enfants et ados

Μ΄ ενδιαφέρον για τις κούκλες Barbie κια τα παιχνίδια των κοριτσιών ο Desmond άρχισε να ντύνεται ως γυναίκα……

To 2014, εμφανίστηκε σε clip του Jinkx Monsoon, The Bacon Shake, στο πλευρό του ήρωά του RuPaul, τραγουδιστή και εμβληματικού drag queen.Αλλά το μεγάλο κοινό τον ανακάλυψε με την εμφάνισή του ως  tutu στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου στην  Gay pride της New York τον Ιούνη του 2015, χάρη σ΄ένα βίντεο.

Ο λογαρισμός του  Instagram ακολουθείται σχεδόν από 16 000 άτομα. rt 4.12.18

dimpenews.com