Ο πρώτος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια, ο κ. Franz Klintsevich, σχολίασε την επίθεση των τρομοκρατών στην αεροπορική βάση Khmeimim στη Συρία.

« Αυτό συνέβη μόνο επειδή τα στρατεύματά μας αποσύρθηκαν.Είναι ωστόσο επαρκή για τη λειτουργία της στρατιωτικής βάσης, » αναφέρει ο Γερουσιαστής στο RT.

Σημείωσε ότι μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της καταστροφής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό κράτος» υπήρξε μια αναζωογόνηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών «για ν΄αποκαταστήσουν τις απώλειες που υπέστησαν τα   »όργανά » τους .»

« Δεν αποκλείω ότι η ομάδα που διεξήγαγε αυτήν την πράξη σαμποτάζ, που εκπροσωπεί την ISIL, να καθοδηγείται από μία από τις ειδικές αμερικανικές δυνάμεις. Πλησίασαν,εκτόξευσαν μερικές ρουκέτες και έφυγαν « , πρόσθεσε ο Κλίντσεβιτς σε συνέντευξή του στο NSO.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Αμερικανοί θα συνεχίσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, ο γερουσιαστής συνέστησε στον αμερικανικό στρατό να μην « παίζει μαζί μας κατ΄αυτόν τον τρόπο και ειδικά την παραμονή των αργιών ».

Το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε νωρίτερα το θάνατο δύο Ρώσων στρατιωτών από ρουκέτες από τους τρομοκράτες τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου στην αεροπορική βάση Khmeimim. Ταυτόχρονα, το Υπουργείο αρνήθηκε τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή επτά αεροσκαφών της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στην ίδια βάση.iz.ru 4.12.18

dimpenews.com