25 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Ιντλίμπ. Iσχυρή έκρηξη από παγιδευμένο όχημα στην πόλη του Idlib.Στόχος η έδρα των τσετσένων τρομοκρατών της Liva al-Kawkaz.Πολλοί νεκροί και τραυματίες….ΒΙΝΤΕΟ

Mια ισχυρότατη έκρηξη συγκλόνισε την πόλη του Idlib που κατέχεουν οι τρομοκράτες στη Β Συρία. ΄Ενα παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε σε συνοικία της πόλης στην περιοχή 30.Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες .Toυλάχιστον 25 είναι οι νεκροί σύμφωνα με εκτίμηση του 

 

Πηγές αναφέρουν ότι ο απολογισμός της επίθεσης είναι 54 νεκροί και 85 τραυματίες στην πλειοψηφία τους τρομοκράτες της οργάνωσης  Liva al-Kawkaz αφού η έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς δίπλα από την έδρα τους στην πόλη του Ιντλίμπ.

To φιλοαντιπολιτευόμενο SOHR αναφέρει 18 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στην έκρηξη στο Ιντλίμπ και αναφέρει ότι η έκρηξη στόχευσε το διοικητήριο μιας φράξιας της ”αντιπολίτευσης” στο Idlib. Δεν ήταν άμεσα καθαρό ποιά ήταν η φύση της επίθεσης αναφέρει το (Reuters).

https://twitter.com/e_sklt/status/950051809720184832

 

Ο στόχος της επίθεσης ήταν το διοικητήριο της τρομοκρατικής οργάνωσης  των τσετσένων τζιχαντιστών της Liva al-Kawkaz.

Πηγή φιλοκυβερνητική αναφέρει ότι πάνω από 35 τρομοκράτες της Liva al-Kawkaz σκοτώθηκαν στην έκρηξη  συμπεριλαμβανομένων των ηγετών της, στο κέντρο της πόλης του Idlib και ότι οι συριακές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από αυτήν την επιχείρηση αυτή και ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος προετοιμασίας για την επίτευξη.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ

Από κάμερα παρακολoύθησης η τεράστια έκρηξη στην πόλη του Idlib όπου στοχεύθηκε κτίριο που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση Ajnad Kavkaz στο Idlib.Από την επίθεση υπήρξε μερική κατάρρευση του 6όροφου κτιρίου..Πολλά πτώματα είναι καταβαραθρωμένα..

dimpenews.com