Στρατιωτική πηγή αναφέρει τώρα ότι το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Abu al Duhur τέθηκε υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού και διακινεί τις πρώτες φωτογραφίες. Νωρίτερα πηγές ανέφεραν ότι ο στρατός τον είχε θέσει υπό των πυρών του και ότι ήταν σε απόσταση 2χλμ κι ανέμεναν τις επόμενες ώρες την πτώση του.Συριακές εγκυρότατες φιλοκυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του πήραν τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου Abu Duhur μετά από βίαιες μάχες με τους τρομοκράτες οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μεγάλες απώλειες….

 » μπορούμε να πούμε ότι από στρατιωτική άποψη το αεροδρόμιο έπεσε » »

Συριακό μέσο αναφέρει για το Abu Duhur ότι  »το συντονιστικό των τρομοκρατών ανακοινώνει ότι το αεροδρόμιο είναι στα χέρια του εχθρού  »και προσθέτει » ότι αναμένουμε την ανακοίνωση του Συριακού ΓΕΣ …….

Aucun texte alternatif disponible.

L’image contient peut-être : texte

Aucun texte alternatif disponible.

Tην απελευθέρωση του αεροδρομίου ανακοινώνει και το Sputnik…

Aucun texte alternatif disponible.

Σύμφωνα με τους ανταποκριτές των συριακών μίντια που είναι στο πεδίο της μάχης εκ των οποίων της εφημερίδας al-Watan, ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του απελευθέρωσαν την αεροπορική βάση Abu al-Dhouhour που βίσκεται περίπου 70 km ΝΑ της πόλης του Idlib.

Νωρίτερα από την τελική έφοδο:

dimpenews.com