Δυο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι αυτή τη Δευτέρα σε μαθητές σε σχολείο στη ρωσική πόλη Perm,  τραυματίζοντας πολλούς.Τουλάχιστον 8 μαθητές και ο καθηγητής τους τραυματίστηκαν καθώς 2 άτομα οπλισμένα με μαχαίρια επιτέθηκαν σε σχολείο της πόλης Perm (Oural), ανακοίνωσε τη Δευτέρα στο Sputnik η εκπρόσωπος τύπου του Υπ.Τοπικής Ασφάλειας του Kraï στο Perm, η Elena Doubinina.Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τραυματίστηκαν 12 άτομα.

Διευκρίνισε ότι το δράμα επήλθε στις 10h19, τοπική ώρα (07h19, h Ελλάδας). Η αστυνομία και γιατροί έσπευσαν στο σημείο.Οι ύποπτοι συνελήφθηκαν.Μια έρευνα για απόπειρα δολοφονίας άνοιξε.Συνολικά 743 άτομα οι 698 ήτανμαθητές και 45 ενήλικοι βρίσκονταν στο σχολείο τηστιγμή της επίθεσης που έγινε την α΄μέρα επιστροφήςτων μαθητών στα σχολεία της Ρωσίας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων σύμφωνα με το εκεί πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την έρευνα μαι αδιαφορά μεταξύ 2 ανηλίκων ήταν η αιτία του επειεσοδίου.Οι καθηγητές και οι μαθητές επιχείρησαν να τους χωρίσουν και βρέθηκαν κι αυτοί τραυματίες.Ο 1 δράστης είναι νυν μαθητής του σχολείου και ό άλλος πρώην.

dimpenews.com