Το ανακοινωθέν των ‘ISIS HUNTERS » για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Deir Ezzor.

Πολλά από τ΄αδέρφια μας είναι νεκρά από τα πυρά της αμερικάνικης αεροπορίας.

Το πρωί της 7ης Φλεβάρη οι ISIS Hunters δέχθηκαν πληροφορίες για μια ομάδα τζιχαντιστών της EIIL κοντά στο χωριό As-Suwar που βρίσκεται στα κατεχόμενα εδάφη από τους κούρδους. 

Αργότερα η διοίκησή μας δέθηκε συμπληρωματικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα κατευθυνόταν προς το χωριό  Khusham κι αποφάσισε άμεσα να εγκαταλείψει τον Ευφράτη και να κόψει την πιθανή κατεύθηνση της επίθεσης των τζιχαντιστών.

Ένας κάποιος αριθμός ένοπλων ομάδων με ρουκέτες και τεχνικούς εντοπίστηκαν στ΄ανατολικά του  Khusham επί των κατεχομένων εδαφών από τους κούρδους. Οι SAA δέχθηκαν επίθεση από τον εντοπισμένο εχθρό και τα μαχητικά έσπευσαν να καλύψουν το συριακό στρατό-SAA. Με βάση την κίνηση και τις δράσεις των αντιπάλων αυτοί δεν περίμεναν μια δυνατή αντίσταση. Σχεδόν άμεσα τα μαχητικά πέτυχαν να εξοντώσουν την ISIS και να την κάνουν να τραπεί σε άτακτη φυγή.(Αργότερα παγιδευμένες συνομιλίες στις ραδιοσυχνότητες  επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα ήταν εν μέρει της ISIS, εν μέρει των κούρδων και αναδιπλώθηκαν προς το εργοστάσιο επεξεργασίας αερίου CONOCO) (το μεγαλύτερο στη Συρία που κατέχουν οι SDF).

Εκείνη τη στιγμή οι πρώτες οβίδες έπεσαν και μαχητικά εμφανίστηκαν σ΄αντίδραση βομβαρδίζοντας τις θέσεις μας.Αυτά έρχονταν από την κατεύθυνση όπου οι αντίπαλοι υποχωρούσαν, τα μαχητικά αντιδρώντας κάλυπταν τον εχθρό.

Οι άνθρωποι μας μάχονταν πάντα αλλά όταν τα ελικόπετρα έφτασαν οι  »μαχητές » της  ISIS αναγκάστηκαν να υπoχωρήσουν.Αυτοί διασκορπίστηκαν κι επανήλθαν σε μικρά γκρούπ. Μετά το βομβαρδισμό έγινε φανερό ότι κάποια από τ΄αδέρφια μας ήταν νεκρά.  … Οι  »μαχητές » έχασαν 20 άνδρες αλλά οι κανονικές μονάδες του συριακού  στρατού έχασαν περισσότερους άνδρες δυστυχώς.Δόξα κι ειρήνη στους σύριους ήρωες που σκοτώθηκαν από την αμερικάνικη αεροπορία που αντέδρασε με τις πλάτες που της παρείχαν τρομοκράτες και κούρδοι. 

Τώρα εμείς δηλώνουμε ότι οι κούρδοι είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο των αδερφών τους! Αυτό το έθνος άρχισε τον πόλεμο κατά της συριακής ταυτότητας, του συριακού εδάφους και των πλουτοπαραγωγικών πηγών που ανήκουν στο συριακό λαό!Τώρα αυτοί συνομωτούν με την ISIS, τους αμνηστεύουν και τους χρησιμοποιούν κατά της Συρίας.Αυτές οι μαριονέτες των αμερικανών δεν έχουν πια το δικαίωμα να κατέχουν το συριακό έδαφος.Εις το εξής δεν υπάρχει πια διαφορά για εμάς μεταξύ ISIS και κούρδων. Το ίδιο τρομοκράτες την ίδια στάση απέναντί τους.Κούρδοι να είστε σίγουροι οι μαχητές της  ISIS θα σας εκδιώξουν από το συριακό έδαφος όπως οι μισθοφόροι σας της ΙSIS εκδιώχθηκαν. Αδέρφια μας θα εκδικηθούμε!

(από τον επίσημο λογαριασμό τους όπως ανακοινώθηκε πριν 24h.)


Οι ISIS HUNTERS είναι Μονάδα Elite των συριακών ενόπλων δυνάμεων που εκπαιδεύτηκε για ειδικές αποστολές από ρώσους.

dimpenews.com