Σήμερα δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας της Τεχεράνης ο Jafari Dolatabadi δήλωσε ότι κάποια άτομα συνελήφθηκαν για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με τα ισρανικά κρατικά πρακτορεία ο Εισαγγελέας του δημόσιου δικαστηρίου της Επανάστασης της Τεχεράνης, ο Αμπάς Τζαφάρι Ντολατάμπαντι, το Σάββατο είχε ήδη ανακοινώσει ότι οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν και κρατούν αρκετούς υπόπτους « που συλλέγουν διαβαθμισμένες πληροφορίες σε στρατηγικούς τομείς ».

Ο Jafari Dolatabadi δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι ύποπτοι που συνελήφθηκαν  « συνέλεξαν πληροφορίες διαβαθμισμένες της χώρας σε τομείς στρατηγικούς στο πλαίσιο υλοποίησης επιστημονικών και περιβαλλοντικών σχεδίων « .

Πρόσθεσε ότι συνελήφθησαν από ένα από τα ιρανικά Σώματα Ασφαλείας και βρίσκονται υπό κράτηση υπό το γραφείο εισαγγελίας της Τεχεράνης.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του οργανισμού Αντικατασκοπείας του Σώματος των Φρουρών της ισλαμικής επανάστασης, ο  Χασάν Εμάμι προειδοποίησε την Τετάρτη ότι ορισμένες ξένες υπηρεσίες κατασκοπείας επιδιώκουν να διεισδύσουν στη δύναμη Quds στον IRGC και στην αεροπορική δύναμη του.

« Οι ξένες υπηρεσίες κατασκοπείας αναζητούν πληροφορίες στρατολογούν πράκτορεs και διεισδύσουν σε ευαίσθητους τομείς , ερευνητικά κέντρα, στην αεροπορία της IRGC,στη Δύναμη Qods και σ΄άλλα κέντρα », δήλωσε ο στρατηγός Emami.

dimpenews.com

Laisser un commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s