«Αταυτοποίητοι » σύριοι στρατιώτες άρχισαν ν΄αναπτύσονται κατά μήκος της λωρίδας των συνόρων στην πόλη Raju στο Afrin.BINTEO

« Αταυτοποίητοι» σύριοι στρατιώτες άρχισαν ν΄αναπτύσονται κατά μήκος της λωρίδας των συνόρων στην πόλη Rajο και στο κέντρο της πόλης βορειοδυτικά της πόλης στο Afrin στην επαρχία Χαλεπίου. Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου « αταυτοποίητοι» σύριοι στρατιώτες εισήλθαν στο Αφρίν.Ο εκπρόσωπος του YPG τόνισε ότι ενεργούν υπό την διεύθυνση του συριακού ΓΕΣ και της συριακής διοίκησης. 

Νωρίτερα, η συριακή κρατική υπηρεσία ειδήσεων SANA ανέφερε ότι νέες ομάδες συριακών δυνάμεων έφτασαν στην πόλη Afrin για να βοηθήσουν τις κουρδικές μονάδες να αποκρούσουν την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση.Τα μέσα της αντίστασης αναφέρεουν τώρα ότι οι μονάδες Εθνικής Άμυνας άρχισαν ν΄αναπτύσονται κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία γύρω από την πόλη της Afrin.

Βίντεο φέρεται να δείχνει τμήματα των Μονάδων Εθνικής Άμυνας της Συρίας να κινούνται στα νοτιοδυτικά της συριακής περιοχής Afrin εν μέσω της συνεχιζόμενης τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης Κλάδος Ελαίας.

https://twitter.com/agire_cudi/status/966298006927667200

dimpenews.com