+18 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ανοιχτό το ενδεχόμενο προδοσίας – ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ / Οι τρομοκράτες σκότωσαν 40 και πλέον επίλεκτους της συριακής Δημοκρατικής Φρουράς σ’ ενέδρα στη Γκούτα……ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Oι τρομοκράτες του Ισλαμικού Στρατού Jaysh al islam σκότωσαν πάνω από 40 στρατιώτες του συριακού στρατού στην Ανατολική Ghouta στις 25 Φλεβάρη σ΄ενέδρα στο μέτωπο της  Hawah Dawahirah.Τελικά ο στρατός τις επόμενες ώρες απελευθέρωσε την πόλη όμως υπάρχουν καταγγελίες μέσα από το συριακό στρατό που αφήνουν ανοιχτό ως και το ενδεχόμενο της προδοσίας για αυτή τη σφαγή των 40 και πλέον επίλεκτων ανδρών της Δημοκρατικής Φρουράς.
“Μύνημα ενός από τον τιμημένο συριακό αραβικό στρατό:
Ελπίζω ν΄αποδοθεί το μήνυμα μου ως έχει χωρίς να κοπεί κανένα μέρος του ..κ. Πρόεδρε  κάναμε τη ζωή μας έναν αποδιοπομπαίο τράγο για το μεγαλείο της  πατρίδας  και το λαό μας και είμαστε τώρα στα πρόθυρα της απελευθέρωσης  της Γκούτα, της εξολόθρευσης των τρομοκρατών,των εξτρεμιστικών οργανώσεων αλλά παρά τις νίκες αυτές  που κατορθώσαμε υπάρχει ένας αριθμός αξιωματικών και δυστυχώς  … Δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι προδότες γιατί δεν έχω τεκμηριωμένες αποδείξεις αλλά είμαι πεπεισμένος  ότι αν μη τι άλλο υπήρξε κακός σχεδιασμός που έγινε αφορμή για μια τραγωδία  με πάνω από 40 ήρωες μας που έγιναν μάρτυρες από την Δημοκρατική Φρουρά… Πρωταρχικός υπέυθυνος γι αυτήν την καταστροφή κ. Πρόεδρε είναι ο (αν. αξιωμ.) Mustafa Suleiman και ο γιος του ο (βαθμοφόρος αξιωματικός) ο Ahmed Bakir …. Είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό ,για τις ψυχές των μαρτύρων και όλα τα μέλη του τάγματος μας γνωρίζουμε ότι πρέπει ν ΄αποδοθεί δικαιοσύνη γι αυτή τη συμφορά. κ. Πρόεδρε, ο Mustafa Suleiman και ο γιος του ο Ahmed Bakir αυτοί ήταν οι υπεύθυνοι σχεδιασμού …και ευθύνονται για τις ζωές των μαρτύρων και όλα τα μέλη του τάγματος το γνωρίζουν με βεβαιότητα αυτό….Αμέλησε για τις ζωές μας και έστειλε μια εμπροσθοφυλακή και συνέχισε την τυρανία κι ανευθυνότητα με το κακομαθημένο γιο του και την αυλή του.  …Ο κ. Mustafa και η εξουσία του κατάφεραν να σβήσουν αυτή την τραγωδία από το αρχείο της αποτυχίας του και να την αποδώσουν σε κακοτυχία με προφάσεις.. Χθες και στη νέα μάχη μας στη Γκούτα … Πριν ξεκινήσει η διείσδυση, ο υπολοχαγός και το κακομαθημένο του  παιδί μας κάλεσαν σε μια συνάντηση στις 12μμ και άρχισαν να μας δίνουν τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις…..Ένας από αυτούς είναι ο Badawi Ahadu Al-Tahtoun (Γραφείο Ασφαλείας Φρουράς) και είμαι ο διοικητής ενός πεδίου. Εγώ και ο υπολοχαγός Ahmad Manalhakin βρισκόμασταν στο … και …… Το ηθικό μας κατέρρευσε. Το ψέμα και η εξουσιομανία είναι ξεκάθαρα στον τόνο του, και δεν έλαβε  υπόψην του τις ψυχές των μαρτύρων … Ξεκινήσαμε την αποτυχημένη μάχη σχεδιασμού από τον κ. Mustafa Suleiman και τον υπολοχαγό του Ahmad Bakir … αντιμετωπίσαμε δυσκολίες  όταν περάσαμε τη γραμμή του θανάτου αλλά ήμασταν αισιόδοξοι ώσπου  ξημέρωσε και  βρεθήκαμε παγιδευμένοι και τότε συνειδηοποιήσαμε τι είχε συμβεί. Οι τρομοκράτες ήξεραν ότι θα μπούμε, την είσοδο μας .Μπορούσαμε και πάλι να σπάσουμε την πολιορκία και να απαλλαγούμε από τους τρομοκράτες αλλά δεν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να σωθούμε  από τον  Μουσταφά, παρά το μαρτύριο πολλών ηρώων και τον έλεγχο των τρομοκρατών σε 1 από τα τανκ … Κύριε Πρόεδρε, αυτός ο αξιωματικός και οι συνάδελφοί του αξιωματικοί είναι υπεύθυνοι για αυτές τις καταστροφές που επαναλήφθηκαν εις βάρος μας κι είναι υπεύθυνοι για τη ζωή των μαρτύρων και τώρα καταδιώκουν  τους επιζώντες και τους σπιλώνουν με ψευδείς κατηγορίες … Κύριε Πρόεδρε, δεν βρίσκω άλλον τρόπο να επικοινωνήσω τη φωνή μου, εκτός από αυτόν και να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι ταχυδακτυλουργία . Συγγνώμη για την καθυστέρηση …”

Tην 27η Φλεβάρη υπάρχουν διαρροές ότι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών συνέλαβε χθες το βράδυ τον Μουσταφά Σουλεϊμάν, της Δημοκρατικής Φρουράς, για την παρούσα υπόθεση.Το τμήμα 293 παράρτημα της Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών, που έχει επικεφαλή τον Maher al-Assad συνέλαβε τον Μουσταφά Σουλεϊμάν.

dimpenews.com

One thought on “+18 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ανοιχτό το ενδεχόμενο προδοσίας – ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ / Οι τρομοκράτες σκότωσαν 40 και πλέον επίλεκτους της συριακής Δημοκρατικής Φρουράς σ’ ενέδρα στη Γκούτα……ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Comments are closed.