Στρατιωτικός διοικητής: η Γκούτα χωρίζεται στα 2.Η Συρία αρνείται να επιτρέψει τη φυγάδευση άγγλων και γάλλων πρακτόρων από την Α Γκούτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για occident in GhoutaΣτρατιωτικός διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στη Δαμασκό, δήλωσε ότι ο συριακός στρατός ήταν σε θέση να χωρίσει την Α Ghouta σε δύο μέρη, ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις προωθούνται από τα ανατολικά και είναι έτοιμες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αυτές στο δυτικό άκρο του θύλακα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ανέφερε ότι ο στρατιωτικός διοικητής, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομαστεί, την Πέμπτη δηλώνει ότι υπολοίπεται περί το 1χλμ για να συνδεθεί ο στρατός από το βόρειο και το νότιο τμήμα του θύλακα ,πράγμα που σημαίνει ότι η Ανατολική Ghouta χωρίζεται σε δύο μέρη, είπε.rt

O συριακός στρατός υποστηριζόμενος από ρωσική κι συριακή αεροπορία πέτυχε να διαιρέσει το θύλακα της Α Ghouta σε 2 μέρη και πήρε τον έλεγχο τουλάχιστον του μισού αυτού προελαύνοντας προς Douma και Harasta.

Συριακές στρατιωτικές ενισχύσεις συνεχίζουν να καταφθάνουν στην Α Ghouta τη μάχη επιβλέπει προσωπικά ο Assad .

Η Δαμασκός είναι σε θέση να κερδίσει αυτή την κομβική μάχη.Απομένει να διαπραγματευθεί την απόσυρση των δυτικών κι αράβων  πρακτόρων και συμβούλων στην Α Ghouta .Σε κάθε συριακή άρνηση οι ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Σ Αραβία ανεβάζουν τους τόνους και απειλούν με αποκάλυψη στοχεύοντας τη συριακή εξουσία .Αλλά η Ρωσία και το Ιράν παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς. strategika 51. Υπάρχει πεισματική άρνηση της Δαμασκού να επιτρέψει τη φυγάδευση των γάλλων και άγγλων πρακτόρων που βρίσκονται στην Α Γκούτα και οι χώρες τους καταφεύγουν σε Ιράν και Ρωσία ζητώντας ν΄ασκηθούνπιέσεις για τον ασφαλή απεγκλωβισμό τους.dimpenews.com

Une réflexion sur “Στρατιωτικός διοικητής: η Γκούτα χωρίζεται στα 2.Η Συρία αρνείται να επιτρέψει τη φυγάδευση άγγλων και γάλλων πρακτόρων από την Α Γκούτα.

Les commentaires sont fermés.