+18 /ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ / EIKONEΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ. 20 άμαχοι νεκροί από το βράδυ της Πέμπτης στο Αφρίν. Τουρκική αεροπορία και πυροβολικό βομβαρδίζουν την πόλη. Εικόνες σοκ με νεκρά παιδιά και ηλικιωμένους στους δρόμους της πόλης που βάφτηκαν με αίμα. ΒΙΝΤΕΟ

Τo τουρκικό κράτος διέπραξε μια ακόμη σφαγή την 56η ημέρα των επιθέσεων του κατά του Afrin. Boμαβρδισμοί στο κέντρο της πόλης στοίχισαν τη ζωή σε 20 πολίτες ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίοστηκαν. Ο τουρκικός στρατός κατοχής συνεχίζει τις επιθέσεις του κατά της πόλης του Afrin όπου ζουν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι.Επιθέσεις με αεροπλάνα,πυροβολικό και ολμοβόλα στοχεύουν άμεσα πολίτες.45 τραυματίες .

Ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται μετά τις πρόσφατες επιθέσεις που στοχεύουν στο κέντρο του Αφρίν. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ANF που είναι στο πεδίο τουλάχιστον 20 πολίτες έχουν σφαγιαστεί από την Πέμπτη το βράδυ. Tα ονόματα ορισμένων πολιτώνπου σκοτώθηκαν:

Fadil Yusuf (46), Azad Bozo, Sabri Midewer (64), Ehmed Exlas (32), Şewket Henan (30), Qidret Bexlawa (70)

Τα ονόματα των τραυματιών που έχουν ταυτοποιηθεί έχουν ως εξής:

Arif Bekir Sido 54,

Ferhat Muhammed 25, Faik Xelil 21,

Meryem Muhammed (8 aylık)

Seyran Ayet (24)

Fatma Osman (55)

Hamide Reşo (60)

Abdurrahman Reşo (80)

Zekeriya Ahmed (60)

Silva Osman (2)

Reni Xelef (15)

Rema Xelef (15)

Arife Ibrahim (31)

Abdulvehap xelef (60)

Husseyin Xelef (35)

Umul Heci Xelef (55)

Muna Habeş (39)

Serwan Nehsen (8)

Muhammed Reşid Hemdus (42)

Zekerîya Amurî (40)

Hozan Alîko (29)

Xelil Muhammed Xelo (52)

Muhammed Hesen Ibl Abdo (35)

Emine Ibrahim (25)

Gulistan Hemduş (7)

Yara Hemduş (19)

Welid Muhammed Muhammed (63)

Ronahi Ismet (17)

Şiwan Menan Osman (32) Σύμφωνα με το SOHR ο αριθμός των νεκρών πολιτών αυξάνει σε 22 εκ των οποίων 7 παιδιά από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς στην πόλη Αφρίν.

Πάνω από 260 πολίτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των 56 ημερών επιθλέσεων εισβολής του τουρκικού κράτους κατά του Afrin.anf  Eικόνες δείχνουν εγκλήματα πολέμου σκοτωμένους αμάχους ηλικιωμένους ως και παιδιά στους δρόμους της πόλης αλλά και τη φυγή πολλών κατοίκων προςμέρη πιο ασφαλή. dimpenews.com