Τουρκικά μίντια: οι δυνάμεις του Κλάδου Ελαίας μπήκαν στην πόλη του Αφρίν. Κουρδικές πηγές σφοδρές μάχες στο εσωτερικό της πόλης. ΕΙΣΒΟΛΗ

A sign reads 'Welcome to the city of Afrin' in Kurdish and Arabic, in northwestern Syria's Aleppo province in late February 2018. File photo: RudawΣύμφωνα με κουρδική πηγή σκληρές μάχες διεξάγονται μεταξύ του SDF και του τουρκικού στρατού και των τρομοκρατών συμμάχων του στην πόλη του Αφρίν στη συνοικία Mahmudiye. Βαρύ πυροβολικό πλήτει την πόλη ενώ υπάρχουν α΄μαχοι εντός της.

Ο  τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοί του τρομοκράτες δήλωσαν ότ εισήλθαν στο κέντρο της πόλης Afrin, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Το CNN Turk ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός εισήλθε στην πόλη Afrin το βράδυ του Σαββάτου, δύο μήνες μετά την έναρξη της επιχείρησης Olive Branch.
Μια πηγή μέσα στο Afrin είπε στο  Rudaw ότι 6 διαδοχικές εκρήξεις  έπληξαν το Afrin το βράδυ του Σαββάτου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα (PYD) και η στρατιωτική του πτέρυγα, οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την τουρκική προέλαση.

  1. Ο τουρκικός στρατός άρχισε επίθεση στην πόλη του Αφρίν απ΄όλα τα μέτωπα αναφέρει ένας διοικητής του YPG σε δημοσιογραφική πηγή.

  2. Τουρκικό κομβόι υπό την κάλυψη αεροπλάνωνεπιχειρεί να σπάσει την γραμμή άμυνας του  στη συνοικία Mahmoudya .Αυτή ήταν η α΄επιχείρηση εισβολής στην πόλη.

dimpenews.com