Εμφύλιος τουρκικού στρατού και FSA στην πόλη Azaz.Νεκροί και τραυματίες και στις 2 πλευρές.Αφορμή το αίτημα των τρομοκρατών να καταλάβει ο Κλάδος Ελαίας το Tel Rifaat.

To Αl mayadeen επικαλούμενο τον ανταποκριτή του αναφέρει ότι υπήρξαν νεκροί και τραυματίες σε συγκρούσεις μεταξύ ενόπλων και του τουρκικού στρατού στο Αzaz στη Βόρεια ύπαιθρο Χαλεπίου. Ο τουρκικός στρατός διέκοψε τις επιχειρήσεις του που πργαματοποιούσε στο Afrin και στα γύρω χωριά.Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα των συγκρούσεων μεταξύ των τρομοκρατικών φραξιών και τουρκικού στρατού στην πόλη Azaz. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες και από τις 2 πλευρές. Οι συγκρούσεις είχαν ως αφορμή την άρνηση των τρομοκρατών συμμάχων του τουρκικού στρατού να θέσουν τέλος στην επιχείρηση του Κλάδου Ελαίας και ζήτησαν από το στρατό να δουλέψει για ν΄ανοίξει μάχες και να κατακτήσει το Tel Rifaat και το υπόλοιπο της υπαίθρου στο βορρά Χαλεπίου.Οι Διευθύνοντες του Κλάδου Ελαίας ανακοινώνουν πως η τουρκική επιχείρηση δεν θα πάει στο Tallat Rifat από φόβο σύγκρουσης με συριακό στρατό και σημεία ρωσικής επιτήρησης.
Οι “μαχητες” του FSA ζητούν αντίθετα από τους τούρκους να πάνε στο Tel Rifaat και διαδηλώνουν. Οι τούρκοι τραβούν εναντίον τους και σκοπτώνουν κάποιους από αυτούς λένε άλλες πηγές.dimpenews.com