ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ / Η Τουρκία θα εκπαιδεύσει 1000 τοπικούς αστυνομικούς από τους ντόπιους συνεργάτες της που θ΄αναλάβουν την ασφάλεια του κατεχόμενου Αφρίν.Οι φιλοτρομοκράτες σύμμαχοί της θέλουν η Τουρκία να κατακτήσει Χαλέπι, Manbij,Tel Rifaat, Rasulayn, Qamishli και Raqqa.

File Photo

Η Τουρκία θα εκπαιδεύσει 1000 τοπικούς αστυνομικούς για την ασφάλεια του κατακτημένου Αφρίν και των χωριών του δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης ανεξάρτητων συροκούρδων ο Abdul Aziz Tammo. Ο Abdul Aziz Tammo, εκπρόσωπος του 30μελούς τοπικού συμβουλίου, ο οποίος διορίστηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Afrin στη νότια επαρχία της Gaziantep της Τουρκίας, και πρόεδρος της «Ένωσης Ανεξάρτητων Συρίων Κούρδων» εξήγησε ότι η Τουρκία θα εκπαιδεύσει και θα διορίσει χίλιους τοπικούς αστυνομικούς στο πρώτο στάδιο.Η Τουρκία ιδρύει κατοχικούς θεσμούς.Οι ντόπιοι συνεργάτες της αναλαμβάνουν ρόλο.

« Η Τουρκία θα παράσχει κατάρτιση σε θέματα νόμου και τάξης, ασφάλειας σε 1000 ντόπιους από το Αφρίν εντός των επόμενων 3 με 6 μηνών. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Afrin θα παρέχουν ασφάλεια στο κέντρο της πόλης Afrin και στα χωριά της. Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός θα παράσχει ασφάλεια», είπε.

«Θέλουμε την απελευθέρωση των Manbij, Aleppo, Tel Rifaat, Rasulayn, Qamishli και Raqqa από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, « , κατέληξε ο Tammo.Θέλει η Τουρκία να κατακτήσει ως και το Χαλέπι αυτό οραματίζεται.yenisafak 23.3.1

dimpenews.com