ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ / Η Τουρκία θα εκπαιδεύσει 1000 τοπικούς αστυνομικούς από τους ντόπιους συνεργάτες της που θ΄αναλάβουν την ασφάλεια του κατεχόμενου Αφρίν.Οι φιλοτρομοκράτες σύμμαχοί της θέλουν η Τουρκία να κατακτήσει Χαλέπι, Manbij,Tel Rifaat, Rasulayn, Qamishli και Raqqa.

File Photo

Η Τουρκία θα εκπαιδεύσει 1000 τοπικούς αστυνομικούς για την ασφάλεια του κατακτημένου Αφρίν και των χωριών του δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης ανεξάρτητων συροκούρδων ο Abdul Aziz Tammo. Ο Abdul Aziz Tammo, εκπρόσωπος του 30μελούς τοπικού συμβουλίου, ο οποίος διορίστηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Afrin στη νότια επαρχία της Gaziantep της Τουρκίας, και πρόεδρος της «Ένωσης Ανεξάρτητων Συρίων Κούρδων» εξήγησε ότι η Τουρκία θα εκπαιδεύσει και θα διορίσει χίλιους τοπικούς αστυνομικούς στο πρώτο στάδιο.Η Τουρκία ιδρύει κατοχικούς θεσμούς.Οι ντόπιοι συνεργάτες της αναλαμβάνουν ρόλο.

“Η Τουρκία θα παράσχει κατάρτιση σε θέματα νόμου και τάξης, ασφάλειας σε 1000 ντόπιους από το Αφρίν εντός των επόμενων 3 με 6 μηνών. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Afrin θα παρέχουν ασφάλεια στο κέντρο της πόλης Afrin και στα χωριά της. Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός θα παράσχει ασφάλεια», είπε.

«Θέλουμε την απελευθέρωση των Manbij, Aleppo, Tel Rifaat, Rasulayn, Qamishli και Raqqa από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, “, κατέληξε ο Tammo.Θέλει η Τουρκία να κατακτήσει ως και το Χαλέπι αυτό οραματίζεται.yenisafak 23.3.1

dimpenews.com