Τα μέσα της Hezbollah διαψεύδουν ότι υπήρξαν επιδρομές κατά θέσεων της ή του συριακού στρατού σε Συρία και Λίβανο. Υπήρξαν αναφορές για έκρηκη στα συρο-λιβανέζικα σύνορα .

Δεν υπάρχουν αεροπορικές επιδρομές σε κανένα σημείο της Αντίστασης ή σε θέσεις του συριακού στρατού ούτε στην Koιλάδα Μπάαλμπεκ ούτε στη Συρία αναφέρουν τώρα τα μέσα του πολέμου της Χεζμπολλάχ. Συνεχίζει το ανακοινωθέν ότι είναι αναληθής η φήμη των επιδρομών σε συριακές στρατιωτικές θέσεις και θέσεις της Χεζμπολλάχ στη Συρία ή στον Λίβανο που δημοσίευσαν κάποιες ιστοσελίδες ειδήσεων και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Νωρίτερα το sky news arabia είχε μεταδώσει επικαλούμενο τον ανταποκριτή του μια έκρηξη στα συριακά σύνορα στ΄ανατολικά του Λιβάνου. Πηγή δημοσιογραφική από Λίβανο αναφέρει ότι αυτό που συνέβη είναι ότι τα ισραηλινά μαχητικά παραβιάζοντας τον εναέριο του Λιβάνου πέταξαν σπάζοντας το γράγμα του ήχου και πιστοποεί ότι δεν υπήρξαν επιδρομές σε Συρία ή Λίβανο.Oι αναφορές ήταν για ισραηλινές επισρομέ σε θέσεις της Χεζμπολλά στο Μπάλμπεκ στο Λίβανο στα συρολιβανέζικα σύνορα. Πολλοί λένε ότι άκουσαν ηχηρή έκρηξη. Ωστόσο η λιβανέζικη οργάνωση διαψεύδει ότι δέχθηκε επίθεση. dimpenews.com

One thought on “Τα μέσα της Hezbollah διαψεύδουν ότι υπήρξαν επιδρομές κατά θέσεων της ή του συριακού στρατού σε Συρία και Λίβανο. Υπήρξαν αναφορές για έκρηκη στα συρο-λιβανέζικα σύνορα .

Comments are closed.