Αναφορές ότι η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ βομβάρδισε και σκότωσε 17 μέλη συριακού στρατού και φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών στην Deir Ezzor.

Αποτέλεσμα εικόνας για air forces coalition syriaΣύμφωνα με τοπικά μέσα η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις κατά του συριακού στρατού και των φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών στην επαρχία της Deir Ezzor προκειμένου να αλλάξει ο χάρτης ελέγχου.
17 μέλη του συριακού στρατού και συμμαχικών πολιτοφυλακών σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε νέο βομβαρδισμό αεροσκαφών της Διεθνούς Συμμαχίας. Αυτή τη φορά στόχευαν κοντά στο χωριό Hatlah Tahtani στην ύπαιθρο της Deir Ezzor.
Μια πηγή που είναι κοντά στις δυνάμεις του συριακού στρατού  υπό την κάλυψητης ανωνυμίας είπε ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τραυματίες ήταν από τις πολιτοφυλακές που υποστηρίζει το Ιράν όπως της Ταξιαρχίας Baqir και δεν υπάρχουν παρά μόνο λίγοι σύριοι στρατιώτες μεταξύ των θυμάτων.
dimpenews.com

Une réflexion sur “Αναφορές ότι η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ βομβάρδισε και σκότωσε 17 μέλη συριακού στρατού και φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών στην Deir Ezzor.

Les commentaires sont fermés.