ΕΠΕΙΓΟΝ / Στα υπόγεια του Κρατικού Νοσοκομείου στην πόλη Douma στην Ε Ghouta, ο Ισλαμικός Στρατός κρατάει τους περισσότερους αιχμαλώτους. Πριν φύγει θ΄ανατινάξει το νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει….

Σχετική εικόναΣτα υπόγεια του Κρατικού Νοσοκομείου στην πόλη Douma στην Ε Ghouta, ο Ισλαμικός Στρατός κρατάει ομήρους τους περισσότερους αιχμαλώτους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρομοκράτες πριν φύγουν σχεδιάζουν να ανατινάξουν το νοσοκομείο και να σκοτώσουν όλους αυτούς τους απαχθέντες ομήρους.

Προηγουμένως παρουσιάστηκε εμπλοκή στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για έξοδο Ισλαμικού Στρατού από Ντούμα. Προέκυψαν διαφωνίες μεταξύ πολιτικής και στρατιωτικής πτέρυγας της οργάνωσης και ενώ ήταν σ΄ εξέλιξη η υλοποίηση της συμφωνίας… 13 λεωφορεία αναμένουν και άλλους τρομοκράτες και δικούς τους….Οι ρώσοι είχαν δώσει στην οργάνωση 5 μέρες για να εφαρμόσουν πλήρως τη συμφωνία. Με πολύ αργούς ρυθμούς εξελίσεται και η απελευθέρωση των κρατουμένων απαχθέντων που ήταν μέρος της συμφωνίας. Yπάρχουν αναφορές ως και για 3000 κρατουμένους στις φυλακές της Jaysh al islam. dimpenews.com