Σύριος αξιωματικός προς νεαρό τρομοκράτη: μην πας στο Ιντλίμπ θα σκοτωθείς….Ο διάλογος σύριου αξιωματικού και τρομοκράτη πριν ο δεύτερος επιβιβαστεί στο πούλμαν από Γκούτα για Ιντλίμπ.

Quidu” ..Πριν κλείσει η πόρτα του λεωφορείου ο σύριος αξιωματικός απευθύνεται στο νεαρό τρομοκράτη τον Hamad Abed, και τον προειδοποιεί : « Μην πας στο Idlib. Θα πεθάνεις εκεί πέρα. »

Τον προετοιμάζει έτσι για το τι τους περιμένει στο Ιντλίμπ και από την άλλη δίνοντας του μια τελευταία ευκαιρία να κάνει χρήση της δυνατότητας διακανονισμού που του δίνει η Δαμασκός να παραδοθεί και να ζήσει στη συριακή πρωτεύουσα….

Ο Hamad Abed ανήκει στην οργάνωση Faylaq al-Rahman (η Λεγεώνα του Πολυ-εύσπλαχνου ) στο ένα χέρι έχει το AK-4 7 και στο άλλο την 6μηνη κόρη του. Είναι 27 ετών και γεννήθηκε στο Erbin σε μια από τις πόλεις της Αν Γκούτα. Υπόσχεται ότι όταν όλα θα τελειώσουν θα επιστρέψει…..SC Quidu 40Για αρκετή ώρα άκουγε σκεπτικός το σύριο στρατιωτικό που επιχειρούσε να τοπν μεταπείσει να φύγει αλλά να παραδοθεί…..Που του κατέρριπτε ένα προς ένα τα επιχείρηματα της προπαγάνδας .Έλεγε ο τρομοκράτης φεύγω γιατί φοβάμαι τους σιίτες που έρχονται από το Ιράκ και του ανταπάντησε ο στρατιωτικός τι είναι πάλι αυτό, βλέπεις πουθενά εδώ σιίτες; Ο αξιωματικός παρενέβη στην κουβέντα όταν άκουσε τον τρομοκράτη να επναλαμβάνει όλα τα τρικ της δυτικής προπαγάνδας τις επιθέσεις με χλώριο , τις ναπάλμ ο 27χρονος τρομοκράτης έδειξε διστακτικός αλλά δεν ήταν έτοιμος για να πάρει την μεγάλη απόφαση ένας από τους φόβους του ήταν που έγινε λιποτάκτης από το στρατό όταν ξεκίνησε ο πόλεμος ……parismatch 05/04/2018 dimpenews.com

One thought on “Σύριος αξιωματικός προς νεαρό τρομοκράτη: μην πας στο Ιντλίμπ θα σκοτωθείς….Ο διάλογος σύριου αξιωματικού και τρομοκράτη πριν ο δεύτερος επιβιβαστεί στο πούλμαν από Γκούτα για Ιντλίμπ.

Comments are closed.