Ευρείας κλίμακας επίθεση του συριακού στρατού κατά του Ισλαμικού Στρατού στη Douma με στόχο την εξόντωσή του και την απελευθέρωση 5.000 αιχμαλώτων.

Δημοσιογραφικές πηγές από Δαμασκό αναφέρουν ότι οι εντολές δόθηκαν κι ήταν σαφείς στο συριακό στρατό. Να εξοντώσει τον Ισλαμικό Στρατό στη  Douma το συντομότερο δυνατό μετά την αθέτηση της συμφωνίας των τελευταίων.
Μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας του συριακού στρατού άρχισε πριν μια με 2 ώρες.Δεν θα κρατήσουν ως αύριο οι τρομοκράτες την επίθεση του στρατού. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.
Τα μαχητικά της συριακής αεροπορίας δεν εγκαταλείπουν τον ουρανό της Δαμασκού και των περιχώρων της. Βαρύ πυροβολικό ανοίγει τις πόρτες της κόλασης στους τρομοκράτες της Douma. Kαι ρωσικά αεροσκάφη σκάβουν στην κυριολεξία τα οχυρά των τρομοκρατών…..
Ειδικές δυνάμεις της Δημοκρατικής Φρουράς γνωστές για την αποτελεσματικότητα τους μπόρεσαν να σπάσουν τις οχυρώσεις στην ύπαιθρο της Douma.
Έχουν γι αποστολή να ελευθερώσουν τους 5000 ομήρους, αιχμαλώτους, εκ των οποίων και σύριοι στρατιώτες και να τελειώσουν αυτό το στρατό τρομοκρατών. Ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης αναφέρει ότι μονάδες του στρατού στοχεύουν θέσεις των τρομοκρατών της jaysh al’islam στην ύπαιθρο και στην πρώτη γραμμή άμυνας της πόλης. O στρατός επιτίθεται από 4 άξονες στη Douma. Oι τρομοκράτες χτύπησαν με ρουκέτες συνοικίες της Δαμασκού σήμερα και σκοτώθηκαν 3 πολίτες ενώ τραυματίστηκαν 34. Αστυνομική πηγή επισημαίνει τώρα ότι είναι 4 οι νεκροί από ρουκέτες στη Δαμασκό.  dimpenews.com

One thought on “Ευρείας κλίμακας επίθεση του συριακού στρατού κατά του Ισλαμικού Στρατού στη Douma με στόχο την εξόντωσή του και την απελευθέρωση 5.000 αιχμαλώτων.

Comments are closed.