Κατασκοπευτικό Βoeing P-8 Poseidon του αμερικανικού ναυτικού πετά γύρω από τη συριακή ακτή και ο Τραμπ ακυρώνει περιοδεία του στη Λ Αμερική για συριακό.

Βoeing P-8 Poseidon του αμερικανικού ναυτικού πετά γύρω από τις ακτές της Συρίας. Αυτό το αεροσκάφος είναι για συλλογή πληροφοριών και να επιτηρεί τα υποβρύχια  και διαθέτει την ικανότητα έγκαιρης προειδοποίησης για αυτοπροστασία.

Eκτελεί πτήσεις στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, όπου είναι η ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim και η λογισμική βάση στο λιμάνι της Ταρτούς.

Σύμφωνα με το « Interfax », αυτό αποδεικνύεται από τα δεδομένα παρακολούθησης της Δυτικής Αεροπορίας.

Το κατασκοπευτικό αεροσκάφος με αριθμό 168 439 απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Sigonella στο ιταλικό νησί της Σικελίας, και είναι τώρα σε υψόμετρο 8.000 μ.  και ίπτααται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την αεροπορική βάση Hmeymim και από τη βάση του ρωσικού Ναυτικού στην Ταρτούς.

Tην ίδια στιγμή σύμφωνα με αναφορές για α΄φορά η Ρωσία ανέπτυξε το προηγμένο αντι-υποβρύχιο αεροσκάφος IL-38N στη Συρία κι ο Τραμπ όπως ανακοινώνει ο Λευκός Οίκος ακυρώνει την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο συριακό και να διαχειριστεί το όλο ζήτημα. « Ύστερα από αίτημα του  του προέδρου ο αντιπρόεδρος  (Mike Pence) θα ταξιδέψει στην θέση του  (στη σύνοδο κορυφής της Αμερικής ) »,ανέφερε η  Sarah Sanders,η εκπρόσωπος τύπου του εκτελεστικού. « Ο πρόεδρος θα παραμείνει στις ΗΠΑ για να επιθεωρήσει την αμερικανική απάντηση στη Συρία  « , πρόσθεσε.dimpenews.com

Une réflexion sur “Κατασκοπευτικό Βoeing P-8 Poseidon του αμερικανικού ναυτικού πετά γύρω από τη συριακή ακτή και ο Τραμπ ακυρώνει περιοδεία του στη Λ Αμερική για συριακό.

Les commentaires sont fermés.