ΕΚΤΑΚΤΟ Πολύ πιθανό η επίθεση κατά Συρίας ν΄αρχίσει απόψε τη νύχτα.

Μια εχθρική επίθεση κατά της Συρίας είναι ιδιαίτερα αναμενόμενη απόψε τη νύχτα σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

12.16 Η ρωσική αεροπορία και η συριακή έχουν έντονη δραστηριότητα τώρα στη συριακή ακτογραμμή.Πολλές προειδοποιήσεις ότι η αντίπαλη επίθεση είναι άμεση.

Στο μεταξύ συνεχίζουν να συρρέουν εκατέρωθεν δυνάμεις στην περιοχή. Ένα δεύτερο αμερικανικό αντιτορπιλικό το USS Winston Churchill εισέρχεται στη Μεσόγειο για να προστεθεί USS Donald Cook μπροστά από την ακτή της Συρίας, που μεταφέρει 90 κρουζ.

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS John Warner που βγήκε από το Γιβραλτάρ προσεγγίζει τις συριακές ακτές.Tην ίδια στιγμή ρωσικό μεταγωγικό πλοίο το  Alexandre Tkachenko πέρασε τα στενά του Βοσπόρου με κατεύθυνση την ναυτική ρωσική βάση της Ταρτούς μεταφέροντας ταχύπλοα σκάφη περιπολίας Project03160 Raptor, Ural 4320 στρατιωτικά φορτηγά και πλωτές γέφυρες BMK-T.

Το όλο κλίμα εμψυχώνει τους τρομοκράτες που ρίχνουν τώρα μέσα στη νύχτα προς Σάββατο ρουκέτες στην περιφέρεια του διεθνούς αεροδρομίου Χαλεπίου. Το χτύπημα θα έχει τη λογική της επανεκκίνησης.

H  Wall Street Journal αναφέρει ότι ο Υπ/ Άμυνας των ΗΠΑ ακύρωσε μια επίθεση που προβλεπόταν για το βράδυ της Πέμπτης στη Συρία.Ένα γαλλικό αεροσκάφος AWACS φθάνει στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Χρησιμοποιείται για  αναγνώριση και διοίκηση επιχειρήσεων.

dimpenews.com