Bαρκελώνη : O μουσικός μύθος των Pink Floyd ο Roger Waters σε συναυλία του καταγγέλει το “fake” White Helmets και κραυγάζει μην ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Σε συναυλία του στην Βαρκελώνη ο  τ. μουσικός  των  Pink Floyd ο Roger Waters καταγγέλει το “fake” White Helmets, που κάνει προπαγάνδα για τζιχαντιστές τρομοκράτες. Μην βομβαρδίζετε τη Συρία είπε επευφημούμενος, με βάση αυτή την προπαγάνδα. “Μην πιστεύετε την προπαγάνδα τους, ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις μας να βομβαρδίσουν τη Συρία” είπε.

“Oι White Helmets είναι μια  fake oργάνωση που υπάρχει μόνο για να δημιουργεί ανοιχτά προπαγάνδα για τους τζιχαντιστές και τους τρομοκράτες σε αυτό το μέρος του κόσμου.Αυτό εγώ πιστεύω,” είπε στο κοινό ο Waters αναφερόμενος στη Douma.La cara visible de Roger Waters

“Αν εμείς ακούγαμε την προπαγάνδα των  White Helmets και άλλων θα εμψυχώναμε τις κυβερνήσεις μας ν΄αρχίσουν να βομβαρδίζουν το λαό στη Συρία.”

“Αυτό θα ήταν ένα λάθος με μνημειώδεις διαστάσεις . Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τις κυβερνήσεις μας να μην πάνε να βομβαρδίσουν τον κόσμο”, πρόσθεσε. “Zoύμε σ΄έναν κόσμο όπου η προπαγάνδα μοιάζει πιο σημαντική από την πραγματικότητα. Αυτό το βράδυ νιώθω γεμάτος αγάπη, κι αυτό είναι αυτό που οφείλουμε να μοιράσουμε, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα μέλλον κοινό ανεξάρτητα από τις θρησκείες μας ή τις εθνικότητές μας. ”

Τώρα αρχίζει η Αντίσταση…..

dimpenews.com