Σύγχιση….το sana ανασκευάζει τα περί χθεσινής ισραηλινής επίθεσης και μιλά τώρα για λάθος συναγερμό που ενεργοποίησε την εκτόξευση πυραύλων.Για κυβερνο-πολέμο κατά των ραντάρ κάνουν λόγο άλλες πηγές…..

Mια στρατιωτική πηγή μετέφερε ότι τα radar του συριακού στρατού υποβλήθηκαν σε ηλεκτρονική επίθεση από Ισραήλ, ΗΠΑ  το προηγούμενο βράδυ  με αποτέλεσμα να σημάνει λάθος συναγερμός και να εκτοξευθούν πύραυλοι. Το πρακτορείο “SANA” ανασκεύασε κατά τρόπο πρωτοφανή στο χρονικό αυτού του πολέμου τα λεγόμενά του περί επίθεσης και ισχυρίστηκε σήμερα επικαλούμενο στρατιωτική πηγή ότι: “ένας λανθασμένος συναγερμός αναφορικά με καταπάτηση του συριακού εναέριου χώρου κατά τη διάρκεια της νύχτα επέφερε να σημάνουν οι σειρήνες της συριακής αεράμυνας”.“Δεν υπήρξε εξωτερική επίθεση στη Συρία”, διευκρινίζει.

Το Reuters σημειώνει ότι “ένας διοικητής μιας στρατιωτικής τοπικής συμμαχίας προσκείμενης  στο συριακό κράτος που ζήτησε να έχει κάλυψη ανωνυμίας ” δήλωσε το ίδιο : ο κακός συναγερμός οδήγησε στην εκτόξευση πυραύλων της αεράμυνας τη νύχτα και δεν υπήρξε νέα επίθεση κατά της Συρίας σε μια “συντονισμένη ισραηλινο-αμερικανική κυβερνο-επίθεση στα  radar” του συριακού στρατού. Συριακοί λογαριασμοί διαμαρτύρονται τώρα ότι το διαδίκτυο είναι τόσο κακό σαν να δέχεται ηλεκτρονική επίθεση. Το κομφούζιο γύρω από την είδηση επιτείνεται αφού κάποιοι λένε ότι το λάθος σήμα συναγερμού ενεργοποιήθηκε κατά ιρανικού UAV ….dimpenews.com

.

.